Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Υπήρχε βία στη σχέση – Το «μυστικό» στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας

Γλυκά Νερά: Υπήρχε βία στη σχέση – Το «μυστικό» στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας

Το αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι των Γλυκών Νερών είναι κάτι που έχει απασχολήσει τις έρευνες.

Είναι γνωστό από το ρεπορτάζ, ένα επεισόδιο στο οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού στα Γλυκά Νερά τον Νοέμβριο του 2020.  Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο.

Αυτή η ιστορία, που προέκυψε από έναν μεγάλο καυγά, είναι γνωστή και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει το MEGA, όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάτζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Υπάρχει συνεργός;

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ» η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Είναι φανερό ότι αυτός ο άνθρωπος είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν, αν υποθέσουμε ότι αυτό υπήρχε εξαρχής.

Σχετικά με τον αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή. Ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τα οικονομικά στο στόχαστρο

Αναφορικά με την αγορά του οικοπέδου και του δανείου που προεγκρίθηκε, υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί.

Ο δράστης ήθελε ένα λυόμενο σπίτι, προκατασκευασμένο. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφεραν ότι υπήρχαν επαφές με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον περασμένο Γενάρη – Φλεβάρη, όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο.

Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ σπίτι του, που του έκλεψαν οι ληστές, και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η αστυνομία αν τελικώς υπήρχαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024