Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της Άντα

Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της Άντα

Ανήμερα της γιορτής του πατέρα η Χριστίνα Κοντοβά έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση με την κόρη της Άντα

Ήταν 2 Απριλίου 2021 όταν η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μέσα από το Instagram account της ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την προσωπική της ζωή. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική.

«Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου», είχε αναφέρει στο αρχικό της post τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα Κοντοβά.

Στο διάστημα αυτό η Χριστίνα πηγαίνει κι έρχεται στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, κάτι που όπως έχει αναφέρει η ίδια θα γίνει κάπου στον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Στη γιορτή της μητέρας η Χριστίνα είχε ανεβάσει μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την μικρή της, με το caption της φωτό να γράφει: «Πρώτη φορά «μαμά» ?? #mothersday #adoptingada».

Η τρυφερή ανάρτηση για την γιορτή του πατέρα

Χθες, ανήμερα της γιορτής του πατέρα ήταν η σειρά του Τζώνη Καλημέρη να γιορτάσει με την –σε λίγο καιρό- κόρη του Ada, και η Χριστίνα έκανε μια απίστευτα συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε story που ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής, απαθανατίζεται ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος παίζει και αγκαλιάζει τη μικρή Άντα με τη σχεδιάστρια να αφήνει το σχετικό gif για την γιορτή του πατέρα και να γράφει το hashtag: #4η_φορά_μπαμπάς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024