Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: To MeToo, τα θεατρικά σχέδια και το μεγάλο του όνειρο

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: To MeToo, τα θεατρικά σχέδια και το μεγάλο του όνειρο

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στο «Πάμε Δανάη!».

Τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου και το κίνημα #MeToo σχολίασε στο «Πάμε Δανάη!» ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ έκανε και μια συγκινητική αποκάλυψη.

«Στενοχωρήθηκα για όλο το κακό που έκανε η καραντίνα, δεν μου αρέσει το σκοτάδι», δήλωσε. Για εκείνον η καραντίνα του έκανε προσωπικό καλό, ησύχασε και επικεντρώθηκε στον εαυτό του, αν και ανησύχησε για την οικογένειά του, καθώς η μητέρα του πάσχει από διαβήτη και δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα.

Με αφορμή το κίνημα #MeToo που ξέσπασε τους προηγούμενους μήνες, δήλωσε πως «έχω μάθει από την οικογένεια μου να σέβομαι τους ανθρώπους, από οπού κι αν προέρχονται». «Με ενόχλησε περισσότερο το “γιατί τώρα μίλησαν” οι άνθρωποι που δέχτηκαν κακοποιητικές συμπεριφορές», τόνισε ο ηθοποιός.

«Αν δεν σέβεσαι τους άλλους, δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου. Μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη και να μπορώ να συγχωρώ τον άλλον, για να μπορώ να συγχωρώ και τον εαυτό μου», υπογράμμισε.

Τι είπε για τα θεατρικά του σχέδια

Το φετινό καλοκαίρι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα συμμετέχει στην παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, η οποία θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο. «Το μήνυμα της Ιφιγένειας είναι αυτό: να ξαναβρίσκονται οι άνθρωποι και να ενώνονται», είπε ο ηθοποιός.

«Από μικρός με μάγευαν τα παραμυθία και θέλω να με πείθει το σενάριο στις δουλειές που συμμετέχω. Στα 18 μου συνειδητά επέλεξα να πάω εκεί που με οδήγησε η καρδιά μου και ακολούθησα τον δρόμο του θέατρου», σημείωσε.

Ο ηθοποιός επίσης δεν δίστασε να μιλήσει για το μεγάλο του όνειρο. «Το όνειρό μου είναι να τελειώσουν όλοι οι εφιάλτες γρηγορα και να μπορούμε να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι. Να γυρίσουμε όλοι στην κανονικότητα, από την αυριανή μέρα να είμαστε πιο φωτεινοί, πιο ανοιχτοί και να λέμε ένα “σ’ αγαπώ” παραπάνω», κατέληξε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024