Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κηδεία της Καρολάιν 

Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κηδεία της Καρολάιν 

Σοκάρουν οι μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας της Αλόννησου, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο δολοφόνος της 20χρονης στην κηδεία της.

Συγκλονισμένο συνεχίζει να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο σύζυγος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι ήταν αυτός που τη σκότωσε και σκηνοθέτησε τη ληστεία. Οι αποκαλύψεις από την ημέρα που παραδέχτηκε το έγκλημά του διαδέχονται η μία την άλλη, με την κοινή γνώμη να μην μπορεί να διανοηθεί αυτό που συνέβη στη μεζονέτα του ζευγαριού το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα, είπε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ότι είχε συνομιλία με φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόννησο και τα όσα ανέφερε σοκάρουν. Σχετικά με την κηδεία της 20χρονης μητέρας φίλη της οικογένειας σημείωσε: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα. Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο.

Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού. Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024