Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιθριδάτης: Το νέο του τραγούδι έγινε θέμα εξετάσεων στο ΑΠΘ

Μιθριδάτης: Το νέο του τραγούδι έγινε θέμα εξετάσεων στο ΑΠΘ

Μέσα σε 12 λεπτά τραγουδιού ο Μιθριδάτης κατάφερε πρόσφατα να συνοψίσει όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών.

Μέσα σε 12 λεπτά τραγουδιού ο Μιθριδάτης κατάφερε πρόσφατα να συνοψίσει όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη με τίτλο «Για να μην τα Χρωστάω» που έκανε το προηγούμενο διάστημα τον γύρο του διαδικτυου λόγω των πολιτικοκοινωνικών μηνυμάτων του φαίνεται πως έγινε και θέμα στην εξεταστική μαθήματος στο ΑΠΘ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μιθριδάτης αποκαλύπτει τις ερωτήσεις που έθεσε στους φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ ο καθηγητής Σπύρος Μαρκέτος σε μία εκ των οποίων γίνεται και αναφορά στο τραγούδι του.

Η εξέταση έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος «Αντικοινοβουλευτισμός και δικτατορίες», όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο ράπερ στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι προσφάτως ο Μιθριδάτης επέστρεψε με ένα 12λεπτο άκρως πολιτικοκοινωνικό κομμάτι στο οποίο σχολιάζει πάσης φύσεως κυβερνητικές πολιτικές του τελευταίου διαστήματος.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκειά του θίγεται σειρά καυτών πολιτικοκοινωνικών θεμάτων από την αστυνομική βία και την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας έως το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά με τον χαρακτηριστικό στίχο «οκτάωρη εργασία είναι μπαναλιτέ και κάθε υπερωρία θα είναι απληρωτέ».

Πλέον το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 1,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024