Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Ψινάκης μου είπε πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα επειδή...»

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Ψινάκης μου είπε πώς δεν θα κάνω ποτέ καριέρα επειδή…»

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Αποκαλύψεις σχετικά με όσα του είχε πει ο Ηλίας Ψινάκης, όταν ο ίδιος τον ρώτησε αν θα κάνει ποτέ καριέρα στο τραγούδι, έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του παραχώρησε ο Δήμος Μπέκε.

Έχεις κάνει φωνητικά σε γνωστούς καλλιτέχνες. Σωστά;

Ναι, έχω κάνει φωνητικά σε άλμπουμ των Πασχάλη, Ευρυδίκης, Δάντη, Καλλίρη, Μαντώς. Μετά τον πρώτο μου δίσκο, το ’97, η δισκογραφική που ήμουν έκλεισε. Από τότε λόγω της μεγάλης έκτασης της φωνής μου με ζητούσαν συνέχεια για φωνητικά, μόνο γι’ αυτό όμως. Έκανα φωνητικά στο «Γεια» της Βανδή και στο «Όλα καλά», τη δισκογραφική συνεργασία του Φοίβου με τον Ρουβά. Τότε, μάλιστα, είχα ταξιδέψει μαζί τους (και με τον Ηλία Ψινάκη) στην Αμερική, όπου έμεινα για τρεις μήνες, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ. Έμενα μόνος μου σε μια τεράστια σουίτα στο «Holiday Inn». Βέβαια, δουλεύαμε σχεδόν όλη τη μέρα. Εκεί ήταν που ρώτησα ένα βράδυ τον Ψινάκη: «θα κάνω ποτέ καριέρα;» κι εκείνος μου απάντησε κατηγορηματικά «Όχι!». Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε «γιατί έχεις φωνάρα».

Τι εννοούσε;

Όπως μου είπε, οι ιδιαίτεροι μουσικοί που κάνουν φωνητικά είναι λίγοι και επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν ως «εργαλεία» πίσω από τα μεγάλα ονόματα. Όταν δουλεύεις με σταρ είναι δύσκολο να προχωρήσεις. Δεν πρέπει να πιστεύεις ότι επειδή συνεργάζεσαι με φίρμες θα εκτιμήσουν την αξία σου και θα σε βοηθήσουν. Όταν είσαι εσύ που συμπληρώνεις την εκάστοτε φίρμα είναι μάλλον απίθανο να προωθηθείς από τον συνθέτη και τον μάνατζέρ της. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να παραμείνεις συμπλήρωμα της φίρμας.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024