Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρομαντικές στιγμές για δύο καυτά ζευγάρια της showbiz-Ποιοι ξανάσμιξαν επιτέλους;

Ρομαντικές στιγμές για δύο καυτά ζευγάρια της showbiz-Ποιοι ξανάσμιξαν επιτέλους;

Αποδράσεις και κοινές έξοδοι ανεβάζουν το θερμόμετρο του ρομαντισμού

Στον κόσμο της σόου μπιζ οι κάμερες εστιάζουν σε δύο γνωστά ζευγάρια: στον Ορλάντο Μπλούμ και την Κέιτι Πέρι, οι οποίοι-ποιος την χάρη τους!- βρέθηκαν για ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στη Βενετία, και στην Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, που είναι ξανά μαζί.

Με ρομαντικές βόλτες σε γόνδολα της Βενετίας και σέλφιζ γεμάτες αγάπη, πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους Ορλάντο Μπλούμ και Κέιτι Πέρι.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το ζευγάρι βρέθηκε στη Βενετία για να περάσει ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Αφού έκαναν μια βόλτα μόνοι τους τη Δευτέρα συνέχισαν με την μόλις 10 μηνών κορούλα τους.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα το 2017 με τον αινιγματικό χωρισμό του αλλά και την επανένωσή του 2 χρόνια αργότερα.

Πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια επισημαίνοντας οτι φροντίζει με κάθε τρόπο τόσο την κόρη τους όσο και τον γιο του.

Όσο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, τα παιδιά είναι ξανά μαζί και μετά τα φιλιά τους σε κοινή θέα δεν μπορεί κανείς το αμφισβητήσει.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Μαλιμπού και δεν δίστασαν να δείξουν την αγάπη τους σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα με το Page Six το ζεύγαρι γιόρτασε στο εστιατόριο τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής της Τζένιφερ Λόπεζ και παρόντα ήταν και άλλα μέλη της οικογένειας.

Το ζευγάρι ήταν μαζί και 2004 ωστόσο χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η επανένωσή τους 17 χρόνια μετά έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα και δικαίως!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024