Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παστέλ αποχρώσεις για να φέρετε το καλοκαίρι στα νύχια σας

Παστέλ αποχρώσεις για να φέρετε το καλοκαίρι στα νύχια σας

Ώρα για φρεσκάρισμα, ώρα για μανικιούρ πεντικιούρ

Μπορεί πολλοί να τις έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι, ωστόσο οι παστέλ αποχρώσεις στο μανικιούρ, ταιριάζουν απόλυτα και στην άνοιξη, αλλά και στο μουντό φθινόπωρο.

Με άλλα λόγια, είτε έχουμε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είτε μαυρισμένη μετά από ηλιοθεραπεία, τα παστέλ χρώματα «γράφουν» εξίσου εντυπωσιακά στο μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Οι επιλογές σε παστέλ βερνίκια είναι άπειρες -αφού σχεδόν κάθε απόχρωση είναι διαθέσιμη και σε παστέλ version, με ελάχιστες μόνο εξαιρέσεις.

Άλλες πιο girly, άλλες πιο μοντέρνες, τολμηρές, άλλες με royal, αλλά ακόμα και με rock χαρακτήρα, οι αποχρώσεις των ζαχαρωτών καλούν κάθε γυναίκα να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά της.

Για το καλοκαίρι του 2021, αν γινόταν να επιλέξουμε το top 5 των παστέλ αποχρώσεων, θα κινούμασταν στις εξής παρακάτω:

Pale Pink: Με τα ημιδιάφανα βερνίκια να βρίσκονται στην κορυφή, δε γίνεται να μην προτείνουμε το απαλό ροζ, γνωστό και ως κουφετί, ως must για όλη τη σεζόν του καλοκαιριού, αλλά και για όλο το χρόνο -αφού η φυσικότητα είναι το απόλυτα διαχρονικό trend στην ομορφιά.

Παστέλ Κίτρινο: Πολλοί θα το παρομοιάσουν με το μουσταρδί, καθώς αυτή η παστέλ απόχρωση του κίτρινου κρύβει μία μουντάδα, που έρχεται κόντρα με το ανέμελο, καλοκαιρινό στιλ. Ωστόσο, ταιριάζει απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Κομψή και παιχνιδιάρικη επιλογή, συγχρόνως

Παστέλ Μωβ: Το συγκεκριμένο χρώμα είναι διαθέσιμο σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις, οπότε το καλοκαίρι δε θα αρκεστούμε μόνο σε μία! Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σας -όπως το λιλά ή τη λεβάντα- και απογειώστε το summer look.

Παστέλ Γαλάζιο: Για όσες θέλουν να είναι πιο μοντέρνες και αγαπούν το νεανικό στιλ στα νύχια τους, το γαλάζιο είναι η απόλυτη επιλογή. Η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει δυναμικό come back και πρωταγωνιστεί στα πόδια και τα χέρια.

Παστέλ Καφέ: Κλείνουμε με μία ακόμη μουντή απόχρωση, η οποία όμως δένει απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μοιάζει με το χρώμα της σοκολάτας γάλακτος και θα την αγαπήσετε μόλις τη δοκιμάσετε στα νύχια σας.

*Mε πληροφορίες από το Bovary

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024