Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη έξοδος μετά από την γέννηση της κορούλας της

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη έξοδος μετά από την γέννηση της κορούλας της

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο πλέει φυσικά σε πελάγη ευτυχίας.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζύγιζε 3,5 κιλά, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» σημειώνει η Μαρία Ηλιάκη.

«Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν εκεί ο Στέλιος, που είναι γιατρός οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας» εξηγεί  η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά  της.

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός ότι έκανε την πρώτη της βόλτα με την κορούλα της, ενώ έκανε και τα παράπονά της για τον καιρό που έχει στη Ζυρίχη.

Ακόμη, ο Στέλιος Μανουσάκης δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζει την Μαρία Ηλιάκη να κρατάει αγκαλιά την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Κατερίνα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024