Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να συμμετέχω στο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να συμμετέχω στο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στο σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας και αρνήθηκε γιατί «ψιλιάστηκε» ότι κάτι δεν πάει καλά

Το γεγονός ότι της είχε προταθεί να συμμετέχει στο σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας το οποίο μετά από τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσε οδήγησε στην ακύρωσή του, αλλά αρνήθηκε γιατί «ψιλιάστηκε» ότι κάτι δεν πάει καλά, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Πανικός επικράτησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, μετά την προβολή του διαφημιστικού σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας τοποθετηθεί και μέσω του Instagram, θέλησε να μιλήσει για το σεξιστικό βίντεο και μέσα από την εκπομπή της.

«Με προσέγγισαν και μου είπαν να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις. Εγώ ήθελα να έχω πλήρη ενημέρωση. Ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα γίνει και πότε θα γίνει.

Έχω φίλες και φίλες της μητέρας μου που από προσωπική τους επιλογή δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά.

Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο σποτ. Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media.

Είδα τι έγινε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που έπεσαν να τη φάνε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η δημοσιογράφος που δημιούργησε σποτ

Η Κία Παπαδοπούλου, η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο του σποτ για την γονιμότητα, βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για να δώσει τις εξηγήσεις της.

Η ίδια μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από όποια γυναίκα πληγώθηκε βλέποντας το εν λόγω βίντεο.

«Μου ανατέθηκε να γράψω ένα κείμενο. Πήρα σαφής κατευθύνσεις ότι το σποτάκι θα πρέπει να αφορά τη γυναικεία υπογονιμότητα. Μου είχαν τονίσει ότι το σποτ θα πρέπει να είναι αιχμηρό και να τονίζει την ενημέρωση.

Γράφτηκε το κείμενο, έγινε το σποτάκι, το είδαν οι αρμόδιοι της επιτροπής που θα έκαναν και το συνέδριο. Πήρε έγκριση από όλους τους φορείς και από την πρώτη του μήνα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια. Το σποτάκι προβαλλόταν κανονικά μέχρι που ξεκίνησε ο σάλος από τα social media.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα. Στενοχωρήθηκα γιατί ο στόχος αυτού του κοινωνικού μηνύματος δεν επετεύχθη. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση από κανέναν, γιατί είναι μια ολόκληρη ομάδα που είναι όλοι πολύ ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε μια αστοχία, πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό και από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη για όλους όσους στεναχώρησα», ανέφερε, μια ημέρα μετά την ανάρτηση της.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024