Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά δεν διστάζουν να χωθούν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι

Ζώδια: Αυτά δεν διστάζουν να χωθούν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι

Μήπως είστε από αυτούς που θα κλέβατε τη γυναίκα κάποιου άλλου;

Οι άντρες έχουν τα δικά τους «πιστεύω» στον έρωτα και τις σχέσεις. Κάποιοι μάλιστα έχουν σαν κανόνα πως δεν μπαίνουν σφήνα ανάμεσα στα ζευγάρια. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν διστάζουν να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν ακόμη κι αν βρίσκεται σε σχέση. Ποιοι είναι αυτοί; Πρόκειται για πέντε ζώδια που τα δίνουν όλα για το έτερον ήμισυ.

Κριός:

Και σκασίλα του, αν η άλλη είναι παντρεμένη, αρραβωνιασμένη ή σε σχέση! Αν ερωτευτεί ή το δει εγωιστικά και ανταγωνιστικά, κάλλιστα θα μπορούσε να «φάει» τη γυναίκα του άλλου ή τουλάχιστον να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Το ζήτημα είναι το «κρυφτούλι», αν η κυρία υποκύψει, θα τον χαλάσει και στο τέλος θα ξενερώσει.

Λέων:

Είναι ερωτιάρης αυτός ο άντρας και σε συνδυασμό με το ότι θεωρεί τον εαυτό του THE BEST, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να κάνει πίσω και να αφήσει μια γυναίκα που του αρέσει ή την ποθεί να του φύγει, μόνο και μόνο επειδή είναι δεσμευμένη. Εδώ είναι επίσης και θέμα ανταγωνισμού και ισχύει ό,τι και στον από κάτω κύριο: Αν θεωρεί ότι ο άντρας της άλλης είναι κατά πολύ κατώτερός του εννοείται ότι θα επιχειρήσει να του τη φάει.

Υδροχόος:

Για τον Υδροχόο, πάλι, όλα αυτά περί δεσμεύσεων είναι αναχρονιστικά και συντηρητικά και ισχύει το γνωστό «κανείς δεν είναι κανενός», οπότε, άπαξ και μια γυναίκα τραβήξει την προσοχή του, τη βρει ενδιαφέρουσα ή ιδιαίτερη, σαφώς και θα κάνει κίνηση, ανεξάρτητα, αν εκείνη δεν είναι μόνη. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δεν τον απασχολεί καθόλου! Αν μάλιστα δεν εκτιμά και τον άντρα της, τότε είναι που θα βαλθεί να της αποδείξει ότι χαραμίζεται μαζί του.

Δίδυμοι:

Ο Δίδυμος δεν έχει ηθικούς φραγμούς, κολλήματα και ταμπού, οπότε δε θα κάτσει να σκεφτεί και πολύ το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Στην τελική, η γυναίκα θα αποφασίσει, αν θέλει να παραμείνει στη σχέση ή όχι. Είναι και βολικός, σαν εραστής, αφού μπορεί να είναι με άνεση το τρίτο πρόσωπο, χωρίς απαιτήσεις ή να χαλιέται που η άλλη μοιράζεται τη ζωή ή το κρεβάτι της με τον άντρα της. Δεν αντιλαμβάνεται τον όρο «αποκλειστικότητα» ή «μοναδικότητα».

Τοξότης:

Ο Τοξότης επίσης, σύμφωνα με το astrology.gr, δε θα κολλούσε στο γεγονός ότι η άλλη είναι καπαρωμένη ήδη και θα έκανε κίνηση, αν τον έλκυε πολύ ή την είχε ήδη ερωτευτεί. Εδώ όμως δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού ή διεκδίκησης. Έτσι νιώθει, έτσι κάνει. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί Τοξότες που κυνηγούν τις παντρεμένες ή αυτές που είναι σε σχέση, αφού δεν πρόκειται να τους ζητήσουν να την παντρευτούν, να συζήσουν ή να κάνουν παιδί. Αυτοί είναι ελεύθεροι, απολαμβάνουν τις καλύτερες στιγμές της, καθώς θα είναι πάντα στην τρίχα, χωρίς να την έχουν πάνω από το κεφάλι τους να τους πρήζει τι να κάνουν ή να μην κάνουν.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024