Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Τι πήγε λάθος με το προωθητικό σποτ του συνεδρίου γονιμότητας

Μαίρη Συνατσάκη: Τι πήγε λάθος με το προωθητικό σποτ του συνεδρίου γονιμότητας

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι», σχολιάζοντας το σεξιστικό και προσβλητικό σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το προωθητικό σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας. Το βίντεο χαρακτηρίστηκε σεξιστικό και προσβλητικό για τη γυναίκα, ενώ θεωρήθηκε πως προβάλλει αναχρονιστικά στερεότυπα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι διοργανωτές του Συνεδρίου αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν, καθώς οι επικρίσεις που δέχθηκαν ήταν πολλές, ενώ συμμετέχοντες και ομιλητές είχαν αρχίσει να αποσύρουν ένας-ένας τη συμμετοχή τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη μάλιστα, ανήρτησε ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι», μέσα από το οποίο μιλά για τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μία γυναίκα και δεν έχει κάνει παιδί.

«Τι πήγε λάθος στο σποτ

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκινά το βίντεό της μιλώντας για την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, τονίζοντας πως «είμαστε μια κοινωνία που δεν αντέχει να μιλάει για το σεξ», ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως τα νεαρά κορίτσια εξαιτίας αυτού δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για το σώμα τους.

Συνεχίζοντας, η γνωστή influencer αναφέρει: «Πώς να κάνεις παιδί πριν από τα 40, όταν δεν έχεις αρχικά δουλειά ή έχεις δουλειά και πληρώνεσαι τόσο, που οριακά τα βγάζεις πέρα μόνη σου; Και το κράτος τα τελευταία χρόνια έχει κόψει κάτι λίγα επιδόματα που έδινε για τα παιδιά, γιατί τι είμαστε; Καμία αναπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα που θα στηρίξει οικονομικά τα παιδιά σε μονογονεϊκές οικογένειες, ανεργους γονείς, ανήλικες μητέρες και νέα ζευγάρια;».

Η Μαίρη Συνατσάκη προσθέτει πως τα θέματα υπογονιμότητας είναι 40% γυναικεία υπόθεση, 40% αντρική και 20% άγνωστες αιτίες.

Κλείνοντας το βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη σχολιάζει το γεγονός ότι στο Συνέδριο Γονιμότητας θα μιλούσαν ιερείς, πολιτικοί και αποκλειστικά άνδρες γυναικολόγοι, κι όχι γυναίκες που έχουν βιώσει σε διαφορετικές ηλικίες και για διαφορετικούς λόγους το ζήτημα της υπογονιμότητας.

«Τι ήθελε να πει κανονικά το σποτ για το συνεδριο αλλά το παρεξηγήσαμε. Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για όλ@ μας από όσο πιο μικρή ηλικία γίνεται. Κάντε το σωστά και θα είμαστε ολ@ μαζί σας», γράφει στη λεζάντα του βίντεο.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024