Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Kianna μιλάει στο in.gr για το νέο της project και καλοκαιρινό «Έτσι κι έτσι»

Η Kianna μιλάει στο in.gr για το νέο της project και καλοκαιρινό «Έτσι κι έτσι»

H Kianna, μια urban pop τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει για τον διαφορετικό της ήχο μέχρι τώρα κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το videoclip του τραγουδιού της «ETSI & ETSI»

H Kianna, μια urban pop τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει για τον διαφορετικό της ήχο μέχρι τώρα κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το videoclip του τραγουδιού της «ETSI & ETSI»

Το Etsi & Etsi είναι ένα σύγχρονο reggaeton που μιλάει για την απελευθέρωση που μπορείς να νιώσεις μέσα από τον πραγματικό έρωτα.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει o Ape 2 και η μουσική παραγωγή ανήκει στον Dj Paco, παραγωγό πολλών μεγάλων trap ραδιοφωνικών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων.

To video clip του κομματιού έχει αναφορές στην pop κουλτούρα των 00s, φερμένες στην πολυπολιτισμική Αθήνα του σήμερα και αποτελεί ένα revival του θρυλικού video clip της Jennifer Lopez για το κομμάτι Jenny From the Block. Είναι γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στο κέντρο της Αθήνας, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Valentin Rivera των Ath Kids και το styling ο Χάρης Σταματόπουλος.

Η τραγουδίστρια μιλάει στο in.gr για αυτή την νέα της κυκλοφορία.

Πώς προέκυψε το νέο σας project; Ποια ήταν η έμπνευσή σας;

Η έμπνευση για το Έτσι & Έτσι ήρθε μια μέρα στο στούντιο όπου πειραματιζόμουν  με τους συνεργάτες μου. Είχα στο μυαλό μου ήχους από τους αγαπημένους μου Pink Martini και έψαχνα κάτι groovy, κάτι φρέσκο για το καλοκαίρι. Παράλληλα ήθελα κάτι κοντά στην αισθητική των 00s. Αποφάσισα με την ομάδα μου να συνδέσουμε έναν σημερινό ήχο με μια εικόνα του τότε προσαρμοσμένα πάντα στα πλαίσια της Ποπ.

Πώς έγινε η επιλογή των κομματιών; Τι μήνυμα θέλετε να περάσετε στον κόσμο;

Το Έτσι & Έτσι είναι το τρίτο και τελευταίο Single του τωρινού Project μου το οποίο έχει περισσότερο Latin & Reggaeton στοιχεία.

Το αμέσως επόμενο project που ετοιμάζω εδώ και κάποιους μήνες και το υπογράφει ο Barrice (ZEN), είναι η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά. Η επιλογή των κομματιών για αυτήν τη νέα δουλειά έγινε μέσα από προσωπικές εμπειρίες και επιρροές από αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος, αλλά και του σήμερα.  Πήραμε  έμπνευση από καθημερινές απλές στιγμές και εικόνες για το στίχο και, κυρίως με αφορμή την καραντίνα, εμπνευστήκαμε πολύ από αυτή τη συνθήκη και το πόσο μας έχει λείψει η διασκέδαση, το Live και το ξεφάντωμα στα μαγαζιά. Ο δίσκος περιγράφει ένα βράδυ στην Αθήνα και πώς αυτό εξελίσσεται μέσα από τη μουσική και τη διασκέδαση.

Μέσα από αυτή τη δουλειά θέλω ο κόσμος να λάβει θετική ενέργεια και χαρά, να ξεχάσει για λίγο όσα τον ταλαιπωρούν και να αφεθεί στον ρυθμό και στη μουσική.

Πώς είναι η δισκογραφία στην Ελλάδα σήμερα;

Λόγω  της Πανδημίας η μουσική βιομηχανία πλήττεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.  θα έλεγα ότι η δισκογραφία αυτή τη στιγμή είναι πολυτέλεια, ειδικά για έναν indie καλλιτέχνη  Παρ’ όλα αυτά, μόνο όταν πηγαίνουμε κόντρα σε όσα μας στέκονται εμπόδιο, προχωράμε μπροστά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι είναι πάντα η λύτρωση μας και πάντα μας δικαιώνει!

Ποια είναι τα πρότυπά σας στη μουσική;

Αγαπώ και θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες, τόσο στην  Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ξεχωρίζω λίγο παραπάνω τη Lady Gaga και τον Freddie Mercury, για την φλόγα και το πάθος τους να επιμένουν στη μουσική τους και το ταλέντο τους ακόμα και όταν στην αρχή της καριέρας τους αμφισβητούνταν.

Ποια είναι τα επόμενά σας σχέδια;

Τα επόμενα σχέδιά μου είναι φυσικά η κυκλοφορία του πρώτου μου ολοκληρωμένου άλμπουμ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ανυπομονώ πραγματικά  να μοιραστούμε τα όσα έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου με το κοινό. Ελπίζω να το αγαπήσουν όσο εμείς.

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024