Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκρινιάζει ο τουρκικός Τύπος: «Μόνο άμυνα και τίποτα άλλο…»

Γκρινιάζει ο τουρκικός Τύπος: «Μόνο άμυνα και τίποτα άλλο…»

Ο τουρκικός Τύπος άσκησε σκληρή κριτική στην εθνική ομάδα της Τουρκίας για την εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Euro κόντρα στην Ιταλία.

Στην πρεμιέρα του Euro η Τουρκία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και υπέστη ήττα με 3-0 από την σαφώς ανώτερη Ιταλία, κάτι το οποίο προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια του τουρκικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Miliyet» αναφέρει πως η γειτονική χώρα πήγε με ύφος μπλαζέ και δεν υπολόγισε καθόλου την αντίπαλο της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Ξυπνήσαμε με μια τεράστια αισιοδοξία την ημέρα του αγώνα. Στο μυαλό όλων δεν υπήρχε η λέξη ήττα και μάλλον το χειρότερο σενάριο ήταν μια ισοπαλία. Έτσι, δεν λάβαμε ποτέ υπόψη την Ιταλία. Μια Ιταλία η οποία με τον Μαντσίνι έχει ένα αήττητο σερί 27 αγώνων, τον ίδιο Μαντσίνι που εμείς τον είχαμε γυρίσει πίσω στην Ιταλία με τις κλωτσιές.

Παρόλα αυτά πιστεύαμε ότι η «χρυσή» μας γενιά θα έκανε την δουλειά. Δεν ξέραμε αν ήμασταν ντροπαλοί ή δειλοί. Η Ιταλία ξεκίνησε όπως περιμέναμε, δεν μας προκάλεσε εντύπωση. Η έκπληξη ήταν στην Τουρκία, στάσιμη, χλωμή. Μόνο άμυνα και τίποτα άλλο σε σημείο που ο Κιελίνι έπαιζε στο δικό μας μισό. Δυστυχώς δημιουργήσαμε ένα κλίμακα εύκολου αγώνα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024