Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της - «Πέθαινα, έφτασα 37 κιλά»

Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της – «Πέθαινα, έφτασα 37 κιλά»

«Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα 'όχι, θα ζήσεις'»

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά την περιπέτεια με την υγείας της, έδωσε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Σου-Κου Familly».

Όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια χειρουργήθηκε στο στομάχι, αλλά μετά από λίγο έπαθε διάτρηση με αποτέλεσμα να φτάσει 37 κιλά.

«Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του»

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές – είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα – για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» τόνισε η Σοφία Βόσσου και πρόσθεσε:

«Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα ‘όχι, θα ζήσεις’. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου. Κάποια στιγμή αυτό που είχα στο στομάχι έβγαινε και ήταν καυστικό και σου καίει το δέρμα. Παθαίνεις όχι έγκαυμα, αφόρητοι πόνοι. Εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ, πήρα δύναμη μεγάλη» συμπλήρωσε.

«Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω…» είπε.

«Τώρα είμαι 51 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024