Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pink: Η συγκινητική διασκευή του «What About Us»

Pink: Η συγκινητική διασκευή του «What About Us»

Μαθητές της χορωδίας του Central Bucks High West School, στη γενέτειρα της Pink διασκεύασαν την μεγάλη επιτυχία της αμερικανίδας τραγουδίστριας «What About Us»

Η τραγουδίστρια Pink, γεννημένη ως Αλέσια Μουρ κοινοποίησε ένα βίντεο με τη χορωδία των μαθητών του Central Bucks High West School να ερμηνεύουν διασκευασμένο το τραγούδι της «What About Us».

Το γυμνάσιο βρίσκεται στη γενέτειρα της Pink, στη Ντόιλασταουν στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Οι μαθητές στη χορωδία έχουν τον ίδιο μουσικό που είχε και η τραγουδίστρια, τον δρ Τζόζεφ Ορτ.

Το τραγούδι «What About Us» όπως σημειώνει το ΑΠΕ κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου του 2017 και είναι από το έβδομο άλμπουμ της Pink με τίτλο «Beautiful Trauma». Σε πολλές χώρες έφθασε στην κορυφή των charts.

Στην ανάρτησή του βίντεο η Pink έγραψε:

«Ο κ. Ορτ ήταν ο δάσκαλος της χορωδίας μας. Η διάσημη φράση του σε μένα ήταν: «Αλέσια, δεν είναι σόλο». Αλλά αυτό (το βίντεο) με έκανε να δακρύσω. Όλοι ακούγεστε θαυμάσιοι και με έχει πλημμυρίσει αγάπη».

Η τιμητική βράβευση στα Billboard Awards 2021

Η Pink ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα φετινά μουσικά βραβεία Billboard στο Microsoft Theater.

Παρέλαβε το βραβείο της ως Icon της χρονιάς από τον Jon Bon Jovi και στα 41 έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που τιμήθηκε με αυτό.

Το συγκεκριμένο βραβείο το έχουν λάβει στο παρελθόν οι Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Jennifer Lopez, Celine Dion, Cher, Janet Jackson, Mariah Carey, and Garth Brooks.

Για να γιορτάσει την απονομή η ερμηνεύτρια έδωσε έναν συγκινητικό λόγο και μοιράστηκε τη σκηνή για πρώτη φορά με την 9χρονη κόρη της, Willow Sage Hart.

«Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και τους ανθρώπους με τους οποίους το κάνουμε μαζί. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό, αλλά δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν ερχόταν κάποιος να μας δει και να χαρεί μαζί μας. Οπότε, σε όλους εσάς που είστε εκεί έξω – σε όλο τον κόσμο- σας ευχαριστώ. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε», είπε και απευθυνόμενοι στους θαυμαστές της έστειλε ένα μήνυμα για αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, ζητώντας τους να θυμούνται τι είναι σημαντικό.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό το βραβείο. Να κάνετε μεγάλα όνειρα, γιατί -πού ξέρετε- αν βγουν αληθινά;».

Πριν ξεκινήσει την ομιλία της και αφού παρέλαβε το βραβείο αποκάλυψε πως ο Jon Bon Jovi της είχε ραγίσει την καρδιά όταν παντρεύτηκε.

«Ήμουν 8 ετών. Μία εβδομάδα δεν βγήκα από το δωμάτιό μου όταν παντρεύτηκες. Χαίρομαι που βρήκες την αληθινή σου αγάπη, αλλά μου είχες ραγίσει την καρδιά. Θα δεχτώ αυτό το βραβείο ως τη συγγνώμη σου», του είπε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024