Ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών έριξε αυλαία με την ερμηνεία του Γιώργου Γάλλου, που ενσάρκωνε τον Μιλτιάδη, να καθηλώνει τους τηλεθεατές με το τέλος του.

Αν και η σειρά θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, ο ρόλος του Μιλτιάδη έκανε τον κύκλο του. Ο ηθοποιός μίλησε γι’ αυτό και για τους τίτλους τέλους που έπεσαν στο τελευταίο επεισόδιο.

«Απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι, που άρχισα να βλέπω στα σενάρια την τόσο οριακή εξέλιξη του ρόλου, αναρωτήθηκα για το αν θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πολύ περισσότερο όταν ακούστηκε ότι η σειρά θα συνεχίσει και τρίτη χρονιά. Ο προβληματισμός μου είχε να κάνει καθαρά με τον ρόλο του Μιλτιάδη, κυρίως ως προς το στοιχείο της ψυχικής διαταραχής. Με μια τέτοια εξέλιξη ήταν αδύνατο να υπάρξει επιστροφή στην πρότερη κατάστασή του και, ταυτόχρονα, ο ρόλος θα οδηγούνταν σε μεγάλο κορεσμό, αν συνέχιζε να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη παραφορά. Τους ίδιους προβληματισμούς είχαν, φυσικά, και οι σεναριογράφοι, οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή της σεζόν τοποθετούσαν το τέλος του ήρωα σε αυτήν ακριβώς τη φάση. Ήταν πράγματι ένας δύσκολος αποχαιρετισμός», είπε χαρακτηριστικά στη lifo.gr ο Γιώργος Γάλλος.

Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή στη σειρά:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο