Ο Λίαμ Πέιν αποκάλυψε τον εθισμό του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, καθώς και για την ψυχική του υγεία κατά τη διάρκεια που ήταν μέλος του συγκροτήματος One Direction. Σύμφωνα με την Fox News, ο καλλιτέχνης μοιράστηκε στον Steven Barlett στο «The Diary» σε podcast για το πώς οι μέρες του ήταν γεμάτες με «χάπια και ποτά» και ότι είχε «στιγμές αυτοκτονικού ιδεασμού».

Ο Πέιν ήταν μόλις 16 ετών όταν ο Χάρι Στυλς, ο Λούις Τομλίνσον, ο Νιαλ Χόραν και ο Ζάιν Μαλίκ έγιναν συγκρότημά . «Στο συγκρότημα… ο καλύτερος τρόπος για να μας ελέγξουν, λόγω της δημοφιλίας που είχαμε, ήταν απλά να μας κλειδώνουν στα δωμάτιά μας. Τι υπάρχει στο δωμάτιο; Ένα μίνι μπαρ », εξήγησε. «Έτσι, σε ένα σημείο σκέφτηκα, απλώς θα κάνω ένα πάρτι-για-έναν και αυτό φάνηκε να συνεχίζεται για πολλά χρόνια της ζωής μου… Ήταν άγριο, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να βγάλω την απογοήτευση από μέσα μου».

Κοιτάζοντας πίσω τις φωτογραφίες του το 2014, ο καλλιτέχνης συνειδητοποίησε πόσο ανθυγιεινό φαινόταν. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που σίγουρα δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά. Ήταν πραγματικά, πολύ, πολύ σοβαρό. Ήταν πρόβλημα », δήλωσε ο Πείν.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε επίσης τον λόγο για τον χωρισμό της δεκάμηνης δέσμευσής του με τη Maya Henry. «Απλώς δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά, οπότε πρέπει να δουλέψω μόνος μου πριν βάλω τον εαυτό μου σε σχέση με κάποια».

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη του εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο