Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Πρέλεβιτς: Είπα «ναι» στην «Τέλεια Απόδραση» χωρίς να το σκεφτώ

Άννα Πρέλεβιτς: Είπα «ναι» στην «Τέλεια Απόδραση» χωρίς να το σκεφτώ

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την πάντα εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην «Τέλεια Απόδραση» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την πάντα εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην «Τέλεια Απόδραση» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στην “Τέλεια Απόδραση”. Δε θέλω να τελειώσουν τα γυρίσματα ποτέ!», είπε η όμορφη παρουσιάστρια, που τόνισε ότι είπε το «ναι» πριν καν ολοκληρωθεί η πρόταση!

Αναφερόμενη στις σκέψεις της για το μέλλον, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είπε ότι «μου αρέσει η ψυχαγωγία οπότε σίγουρα εκεί θα κινηθώ», ενώ μίλησε και για τη σειρά ρούχων που έχει ετοιμάσει.

Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει για τα προσωπικά της και για το πώς περνούν με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα, και αρκέστηκε στο να πει ότι «Είμαι πολύ καλά, ευχαριστούμε! Δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Σχετικά με τα reality shows και τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, η Άννα Πρέλεβιτς είπε ότι παρακολουθεί το Survivor και ότι θα ήθελε νικητή τον Ηλία, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει σε reality στο παρελθόν.

«Είναι λαχείο να είσαι με το Χρήστο Φερεντίνο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, σημειώνω σε ένα σημειωματάριο τις συμβουλές που μου δίνει», σημείωσε τέλος σχετικά με το project στο οποίο βρίσκεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς:

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024