Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα της

Δανάη Μπάρκα: Μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα της

Ο μπαμπάς δεν λέει ποτέ όχι. Άμα του πεις έλα να με πάρεις θα έρθει ότι και να κάνει η μαμά είναι λίγο ποιο σκληρή κάποιες φορές γιατί είναι ποιο μαμά

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει στον Στρατή Μπέη, φοιτητή της σχολής New Media Studies, για το «Πάμε Δανάη» στο Mega. Ανοίγει την καρδιά της πρώτη φορά για τον πατέρα της και την σχέση που έχει πατέρας και κόρη καθώς και το αν θα παραμένει στην καθημερινή ζώνη ή θα μεταφερθεί στο Σαββατοκύριακο

Ποια είναι τα συναισθήματα σας που είστε στο mega και στο τιμόνι της παρουσίασης ;

Καταρχάς θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο mega που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα στην ζωή μου, άλλωστε το κανάλι θέλει να επενδύσει σε νέα πρόσωπα και είμαι πραγματικά πολύ περήφανη που είμαι μέρος αυτού.

Όταν σας έγινε η πρόταση να αναλάβετε την εκπομπή φοβηθήκατε; Ενθουσιαστήκατε;

Ναι. και αγχώθηκα και τρομοκρατήθηκα και σκεφτόμουν ότι η έκθεση είναι τεράστια, αλλά επειδή η ζωή χωρίς ρίσκο δεν είναι ζωή!! είναι ( φυτό ζωή ) είπα ότι θα το κάνω. Άρα είπα απόλαυσε το να μείνεις όπως είσαι ,να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει και τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σε αυτό και νομίζω ότι έκανα την βουτιά μου και μου αρέσει, δεν το μετάνιωσα.

Θα ήθελα να αναφερθούμε στην ηθοποιό Ζέτα Δούκα όπου έκανε μια κατάθεση ψυχής πολύ σημαντική , όπως αποκάλυψε στην εκπομπή σας και μάλιστα ήταν κάτι που δεν το περιμένατε, ποια ήταν η αντίδραση σας;

Ναι ήταν κάτι που όντως δεν το περιμέναμε, ήταν πολύ ξαφνικό άλλωστε φάνηκε και στην συνέχεια της εκπομπής στα τελευταία λεπτά που είχαν απομείνει ,μου δημιούργησε μια αμηχανία γιατί ήθελα να τρέξω να την αγκαλιάσω αλλά επειδή ήμουν μακριά της δεν μπορούσα να πάω, το έκανα μόλις τελείωσε η εκπομπή, χάρηκα που βρήκε την δύναμη ένας άνθρωπος να μιλήσει ,είτε ήταν στην δίκη μας εκπομπή είτε οπουδήποτε.Αυτό που νιώθω μπορεί να είναι η αρχή για να πάρουν την σκυτάλη και άλλοι άνθρωποι που έχουν ζήσει τέτοιες συμπεριφορές. Ένιωσα ένα μάγκωμα αλλά από την άλλη έβλεπα και μια λύτρωση ενός ανθρώπου.

Ήταν μια αφορμή όλο αυτό για να ξεκινήσει το κίνημα metoo;

Είναι και είμαι χαρούμενη γιατί πρέπει να σταματήσει όλο αυτό, τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να σταματήσουν μια και καλή η τουλάχιστον ας το ελπίσουμε.

Η Δανἀη μας λέει πως είναι να ζεις με την μαμά Βίκη Σταυροποὐλου

Η μητέρα σας είναι η Βίκυ Σταυροπούλου θέλω να μου πείτε  πως είναι να ζείτε  με την Βίκυ;

Κοίταξε επειδή τα τελευταία χρόνια δουλεύω παρά πολύ, έχει γίνει ο απογαλακτισμός (γέλια) όποτε δεν βλεπόμαστε πολύ συχνά. Παρόλα αυτά για ένα τρίτο μάτι είναι η Βίκυ Σταυροπούλου εμένα είναι η μαμά μου είναι μια κλασική σχέση μαμάς και κόρης με τα γέλια της με τις εντάσεις της με τις διαφωνίες της με το πλήξιμο της, και το πνίξιμο της ( γελάει ) και την πνευματικότητα μιας μαμάς όπως όλες η μαμάδες σχεδόν !!! είναι λίγο ποιο προχωρημένη ποιο αστεία αλλά σαν σχέση δεν έχει καμία διαφορά!!!

Σας έχει συγχωρέσει τις φάρσες που της έχετε κάνει;

Εγώ έχω να της συγχωρήσω τα δίπλα όποτε έχω να κάνω πολλά ακόμα .Με έχει συγχωρέσει αλλά ξέρουμε ότι γίνονται με χιούμορ μου κάνει και η ίδια μην νομίζεις απλά δεν τα ανεβάζουμε όλα.

Δεν με ρωτάνε ποτέ για τον πατέρα μου

Θα ήθελα να σας πάω λίγο στον πατέρα σας γιατί δεν μιλάτε συχνά για εκείνον.

Δεν μιλάω γιατί δεν με ρωτάνε. Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά μου επειδή είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος.

Εκνευριστικός, καλός με όλοι την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι το ποιο σημαντικό και είναι ένα άλλο ταμπού που πρέπει να καταπατηθεί το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί για τα παιδιά αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί ένα παιδί είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς.

Εγώ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποίησαν πολύ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί και ευτυχώς γιατί τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί και εμένα και αυτό είναι το ποιο σημαντικό.

Ποιος σας κάνει τα περισσότερα χατίρια ο μπαμπάς ή η μαμά ;

Ο μπαμπάς δεν λέει ποτέ όχι. Άμα του πεις έλα να με πάρεις θα έρθει ότι και να κάνει η μαμά είναι λίγο ποιο σκληρή κάποιες φορές γιατί είναι ποιο μαμά.

Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Συνεχίζουμε κανονικά στο mega; Γιατί ακούστηκε ότι μπορεί από την καινούργια σεζόν να πάτε Σάββατο-Κυριακή;

Πήρε και εσένα το αυτί σου αυτή την είδηση ε; και το δικό μου κάτι πήρε (γελάει). Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι στο mega και είμαι πολύ χαρούμενη τώρα οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά, γιατί δεν ξέρω!!! ( γελάει).

Σε αυτό το σημείο θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για αυτήν την ωραία συζήτηση που είχαμε

Εγώ σε ευχαριστώ πολύ!!! και να κοιτάμε πάντα θετικά γιατί έτσι γινόμαστε ποιο καλοί άνθρωποι!!!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024