Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω κοροναϊό»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω κοροναϊό»

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι είναι υγιέστατος.

Στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον αν έχει κοροναϊό θέλησε να βάλει τέλος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός έκανε χθες το εμβόλιο, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media παρεξηγήθηκε από τους followers του.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας «Fuck Covid 19» («Άντε γ@μήσου κοροναϊέ»), κάτι όμως που παρεξηγήθηκε, καθώς όλοι πίστεψαν πως κόλλησε τον ιό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος επανήλθε στα social media και εξήγησε ότι το story το ανέβασε για πλάκα και πως δεν νοσεί από Covid-19, αντιθέτως πήγε για το εμβόλιο: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κοροναϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ό,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story που προκάλεσε την αναστάτωση:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024