Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λατινοπούλου: Ένα μεγάλο «ναι» στις αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις celebrities

Υπόθεση Λατινοπούλου: Ένα μεγάλο «ναι» στις αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις celebrities

Αρκετές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που αποφάσισαν με αφορμή το παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου να δείξουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι στα social media

Τεράστιο κύμα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς.

To βίντεο που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας για τα «λάθος» πρότυπα ομορφιάς που… την ενοχλούν, συνεχίζει να κάνει τον γύρο των social media ενώ η ίδια δεν έδειξε να πτοείται από τις δεκάδες αντιδράσεις και επέμεινε στις θέσεις της, από την εκπομπή «Πρωινό» όπου και εμφανίστηκε.

Στο επίμαχο βίντεο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου λέει ότι οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα προσκρούουν στην αισθητική της, της προκαλούν ντροπή, αλλά και πως τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι θέμα επιλογής του καθενός.

Λέει, επίσης, ότι η τριχοφυΐα στις γυναίκες δεν θα έπρεπε να υφίσταται και, μάλιστα, θα έπρεπε να επιβάλλεται η λύση της αποτρίχωσης, με όποιον τρόπο αυτό ενδείκνυται.

Όπως ήταν φυσικό, όλες αυτές οι δηλώσεις δημιούργησαν ένα μεγάλο κύμα οργής τόσο στα social media όσο ανάμεσα και στον κόσμο του θεάματος.

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδίστριες έσπευσαν να… πάρουν θέση και να δηλώσουν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να έχει μία γυναίκα ατέλειες.

Ένα μεγάλο «ναι» στις αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις celebrities

Αρκετές ήταν οι Ελληνίδες celebrities, μάλιστα, που αποφάσισαν να μιλήσουν για αυτό το θέμα μέσα από τα social media τους και να δείξουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι.

Είναι η δική τους αλήθεια και το δικό τους, πραγματικό σώμα, το οποίο και αγαπούν.

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Πέραν των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου, μια σειρά από δημοφιλή πρόσωπα, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, θέλησαν να απαντήσουν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντιδρώντας στα όσα εκείνη υποστήριξε για το «δικαίωμα» των γυναικών να έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα ή αξύριστες μασχάλες.

Κάπως έτσι η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, έφτιαξε και δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα της πολ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τρολάροντάς την με τον πιο χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024