Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράδιο Αρβύλα: Τα κανάλια σφάζονται στην ποδιά τους - Συζητάνε επιστροφή στο πατρικό;

Ράδιο Αρβύλα: Τα κανάλια σφάζονται στην ποδιά τους – Συζητάνε επιστροφή στο πατρικό;

Οι τηλεοπτικές εκπομπές «φεύγουν» για καλοκαίρι και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Πολύφερνη νύφη αποτελεί κλασσικά η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στα κοντερ των καναλιών...

Οι τηλεοπτικές εκπομπές ετοιμάζονται να «φύγουν» για καλοκαίρι και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Πολύφερνη νύφη αποτελεί κλασσικά η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στα κοντερ των καναλιών μετά το στοίχημα που κέρδισε με την επιτυχημένη επαναφορά της και μάλιστα σε καθημερινή μετάδοση και κρίσιμη ώρα.

Το διαπραγματευτικό παζάρι για την τύχη της εκπομπής την προσεχή σεζόν βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, ακόμη και αυτό της επιστροφής των Θεσσαλονικέων στο «πατρικό» τους στον Ant1, όπως αναφέρει η Real.

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις με Ant1

Στην κούρσα διεκδίκησης δυναμικά μπαίνει και ο Ant1, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Real.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχώρησαν από το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από 10 έτη συνεργασίας, το 2018, υπενθυμίζει το ρεπορτάζ. Σχεδόν τρία χρόνια μετά την αποχώρησή τους οι σχέσεις ανάμεσα στον Ant1 και τον Αντώνη Κανάκη έχουν πλήρως αποκατασταθεί, υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και καλές σχέσεις με στελέχη του σταθμού και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις προχωρούν με ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ράδιο Αρβύλα να επιστρέψουν.

Σε κάθε περίπτωση οι διαπραγματεύσεις της ομάδας από τη Θεσαλλονίκη με τα κανάλια βρίσκονται στην τελική ευθεία και στόχος είναι, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, το deal να κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Καθημερινη εκπομπή

Όσο για τη συχνότητα μετάδοσης, το πείραμα της καθημερινής εκπομπής σε συγκεκριμένη ζώνη είχε πολύ θετικά αποτελέσματα σε επίπεδο τηλεθέασης, ενώ είναι αυτό που ζητούν τα περισσότερα κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέρ της καθημερινής μετάδοσης της εκπομπής τάσσονται και οι συντελεστές της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024