Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: H αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Αθηνά Οικονομάκου: H αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Τις τελευταίες ημέρες της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Τις τελευταίες ημέρες της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος που έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο ετοιμάζονται από μέρα σε μέρα να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Παρ΄ όλ΄ αυτά η Αθηνά Οικονομάκου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει στιγμή να εργάζεται ενώ κρατά μέσω του Instagram της και ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποιο θα είναι το όνομα που θα πάρει η κορούλα της με την ηθοποιό να μην απαντά ξεκάθαρα αλλά να δίνει αρκετές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

«Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024