Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρώ Μουκίου: «Στην καραντίνα ζούσα με τα 534 ευρώ»

Ηρώ Μουκίου: «Στην καραντίνα ζούσα με τα 534 ευρώ»

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε το lockdown, για τον σύζυγό της και για τα επαγγελματικά της πλάνα.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Ηρώ Μουκίου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, στο ελληνικό #MeToo, αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια.

«Στη δική μας δουλειά το lockdown μας κόστισε ακόμη πιο πολύ», είπε και εξήγησε ότι στην καραντίνα ζούσε με τα 534 ευρώ, αλλά ευτυχώς είχε και άλλους πόρους, καθώς εργαζόταν και στην κλινική του συζύγου της. «Είμαι στο διοικητικό συμβούλιο της νευροψυχιατρικής κλινικής του άντρα μου και προσφέρω υπηρεσίες», εξήγησε η ίδια.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι βλέπει το σύζυγό της τα Σαββατοκύριακα, καθώς ο ίδιος ζει στη Λάρισα. «Η απόσταση έχει κάνει καλό στη σχέση μας με τον άντρα μου. Η σχέση αποδείχτηκε ότι έχει διάρκεια χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της», σημείωσε σχετικά ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξαν φορές που έχει νιώσει την έλλειψή του.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Με σοκάραν πολύ συγκεκριμένα περιστατικά περί ορέξεων και κατάχρηση εξουσίας», προσθέτοντας ότι «Πάντα υπήρχαν αυτά σε όλους τους χώρους και με χαροποιεί που βγαίνουν προς τα έξω».

Η ίδια αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων στα ξεκινήματά της. «Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν αντιμετώπισα και εγώ καταστάσεις στα ξεκινήματά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη σχέση της με τη γυναικεία φιλαρέσκεια, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Έχω το άγχος που έχει κάθε γυναίκα να είναι αρεστή, αλλά μέχρι ενός σημείου. Ωραία δεν μπορώ να είμαι γιατί δεν είμαι στην ώρα μου, δεν είμαι 20 χρονών». Σχολιάζοντας τη σημερινή showbiz, η ίδια σημείωσε ότι «Σήμερα δεν υπάρχουν πια σταρ, υπάρχουν καλές και κακές δουλειές».

Αναφερόμενη, τέλος, στα επαγγελματικά της πλάνα, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Θα είμαι στο θέατρο “Χυτήριο” με τις “Ανθισμένες Μανόλιες” από 20 Ιουνίου. Ακόμα, ανεβάζω τον μονόλογο “Η φωνή της Λουντμίλα” στο θέατρο “Aυλαία” στη Θεσσαλονίκη, και 10 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ιονικών Γιορτών στη Νέα Σμύρνη».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024