Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Mέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο «κακός» που θα λατρεύουμε να μισούμε

Άγριες Mέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο «κακός» που θα λατρεύουμε να μισούμε

Το ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες το γνωρίζαμε, πολλοί όμως δεν ήξεραν ότι θα εμφανιστεί στο φινάλε της δεύτερης σεζόν

Το καθηλωτικό φινάλε της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες άλλαξε για πάντα τις ζωές όλων στο Διαφάνι…

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο την επόμενη μέρα, πόσο μάλλον μερικά χρόνια μετά, γύρω στο 1967.

Δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς, ο Μιλτιάδης Σεβαστός και η Ανέτ Ρουσό, που ενσαρκώθηκαν από τους Γιώργο Γάλλο και Κάτια Δανδουλάκη, πέθαναν.

Το ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει στον τρίτο κύκλο της σειράς το γνωρίζαμε, πολλοί όμως δεν ήξεραν ότι θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Πολλοί ήταν μάλιστα οι θαυμαστές που έσπευσαν να καλωσορίσουν τον Αιμίλιο Χειλάκη, αφήνοντας το δικό τους μήνυμα στο Twitter.

O τρίτος κύκλος

Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημα­ντικό ρόλο.

Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα κατα­στρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντι­κό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή…

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα… μισηθεί πολύ!

Στην πρώτη του σκηνή, τον είδαμε να παίρνει ένα μενταγιόν από τον Μελέτη. Αυτό το μενταγιόν ήταν του άνδρα που έβαλε ο Μελέτης να σκοτώσει τις αδερφές Σταμίρη, αλλά τελικά βρήκε εκείνος τραγικό θάνατο.

Πριν μπει στο σπίτι των Σταμίρη, έβγαλε το μενταγιόν του και ζήτησε από τον Μελέτη να το παραδώσει στον αδερφό του αν κάτι πήγαινε στραβά.

Και μπορεί ο Μελέτης να τον διαβεβαίωσε πως όλα θα πήγαιναν καλά, όμως, δεν περίμενε πως στο διάβα του θα βρισκόταν ο Μιλτιάδης κρατώντας στα χέρια του τη μοιραία καραμπίνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση που έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο φινάλε του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024