Το καλοκαίρι έφτασε και η παραλία θα αρχίσει να αποτελεί καθημερινό προορισμό μας. Αρκετοί από εμάς όμως αναρωτιόμαστε πώς θα έχουμε την τέλεια εμφάνιση χωρίς επίπεδη κοιλιά.

Δεν χρειάζεται άγχος. Υπάρχει λύση και γι’ αυτό. Ακαδημαϊκός φυσικής αγωγής αποκαλύπτει το μυστικό για την κοιλιά που ονειρευόμαστε. Συγκεκριμένα, η Barbara Bushman, αναπληρώτρια καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο Southwest Missouri State University λέει ότι για να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητά μας την κωπηλασία.

«Κάνε καγιάκ για να αποκτήσεις επίπεδο στομάχι, είναι ιδανικό επειδή η δύναμη που βάζεις στην κωπηλασία προέρχεται από τον πυρήνα σου. Μιμήσου την κίνηση και την αντίσταση του νερού στο σπίτι με ένα κωπηλατικό. Κάνε τρία σετ, 1-3 λεπτά το καθένα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν το κωπηλατικό δεν είναι στη λίστα μας, ευεργετικά λειτουργεί και το ποδήλατο. Σύμφωνα με τη μελέτη του American Council on Exercise, το ποδήλατο είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για σφιχτή μέση και επίπεδη κοιλιά, καθώς επιστρατεύει κάθε μυ των κοιλιακών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο