Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Friends Reunion: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει backstage φωτογραφίες

Friends Reunion: Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει backstage φωτογραφίες

Το reunion από τα «Φιλαράκια» έχει σπάσει ταμεία και έχει συγκινήσει όχι μόνο τους φαν σε όλο τον κόσμο αλλά και τους ίδιους του πρωταγωνιστές.

Το Friends Reunion προβλήθηκε χτες στην ελληνική τηλεόραση και συγκίνησε όλους τους Έλληνες θαυμαστές της πολυαγαπημένης κωμικής σειράς.

Στις ΗΠΑ, βέβαια, έχει προβληθεί εδώ και μερικές μέρες με τους πρωταγωνιστές του «Friends» να δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες από την τηλεοπτική τους επανένωση.

Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει συνεχώς αναρτήσεις με τα… Φιλαράκια της από τα παρασκήνια στο Central Park, το περίφημο καφέ που καθόταν η παρέα.

Η «Ρέιτσελ», βέβαια, πόσταρε και κάποιες φωτογραφίες με τους καλεσμένους στο Reunion: μία με τον τραγουδιστή Justin Bieber και τη γυναίκα του Hailey Bieber, ενώ πόσταρε ακόμα μία με έναν αφανή ήρωα: Τον σκηνοθέτη James Burrows.

Το throwback

Συγκινητικό είναι και το throwback βίντεο από τα ’90s και τα πρώτα γυρίσματα της σειράς. Εκεί βλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον και τη Λίζα Κόντροου να μιλούν πίσω από τις κάμερες, πριν ακόμα η σειρά γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024