Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Λουκάκη: «Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες μας μεταφέρει στην Ελλάδα της Δικτατορίας»

Δανάη Λουκάκη: «Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες μας μεταφέρει στην Ελλάδα της Δικτατορίας»

Η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την επιτυχημένη σειρά, αλλά και για άγνωστε πλευρές της ζωής της.

Η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» το μεσημέρι της Πέμπτης, μιλώντας για όλους και για όλα.

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά που έχει αγαπήσει το κοινό, τα επαγγελματικά της πλάνα και το προσωπικό ταξίδι με στόχο την αγάπη του εαυτού μέσα από την ψυχοθεραπεία.

«Τελειώσαμε τη Δευτέρα τα γυρίσματα. Αυτό που θα δείτε απόψε είναι πολύ φρέσκο. Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ. Το σημερινό επεισόδιο είναι το κλείσιμο. Δεν θα έχουμε άλλες απώλειες.», αποκάλυψε.

«Δεν το περίμενα. Δεν έχω ζήσει όμως το έξω. Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία», ανέφερε μιλώντας για την επιτυχία της σειράς.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα.», πρόσθεσε.

«Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στο κανόε καγιάκ. Εξακολουθώ να αθλούμαι. Γύρω στα 15 έφαγα μια φλασκιά και είπα ότι “θέλω να γίνω ηθοποιός”. Σπούδασα αγγλική φιλολογία. Πήγα στα 25 στο Θέατρο Τέχνης. Έχω διανύσει μια πορεία με γνώμονα το πως θα κάνω αυτό που αγαπώ. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι τρομακτική η φθορά όταν δεν κάνεις κάτι που αγαπάς. Είναι σπατάλη ενέργειας», ανέφερε για τη ζωή της πριν την υποκριτική.

«Είμαι μιας γενιάς που έχουμε ενηλικιωθεί μέσα στην κρίση. Η ματαίωση των πραγμάτων… Στα 25 άρχισα να βιώνω μια υπαρξιακή κρίση και είχα καταθλιπτικές τάσεις λόγω άγχους. Έτσι ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τις δυσκολίες του ανθρώπου τις θεωρώ γνώση. Αν δεν είχα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν είχα ζοριστεί δεν θα είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Έχω φοβερό άγχος ακόμα.

Είμαι πολύ κοινωνική και ήμουν, αλλά κάτι με τράβαγε προς τα κάτω. Παθαίνεις υπερθυμίες. Ήμουν μόνη μου, αισθανόμουν ένα φοβερό κενό. Το άγχος μπορεί να σε τραβήξει προς τα κάτω. Ο χρόνος διαστέλλεται. Κάνω οκτώ χρόνια ψυχοθεραπεία και ακόμα κάνω. Άρχισα να είμαι πιο συνειδητή σε σχέση με εμένα.», τόνισε μιλώντας για την διαδικασία ψυχοθεραπείας και τι της έχει προσφέρει.

«Άρχισα να με κατανοώ και να με συγχωρώ. Να συγχωρώ τους γύρω μου και έμαθα ότι κανείς δεν κάνει για να σε βλάψει. Προσπαθώ να μην παίρνω τα πράγματα τόσο προσωπικά. Μαθαίνω ότι έχω προσωπική φωνή, δεν πρέπει να ντρέπομαι. Πρέπει να έχεις φωνή αλλιώς υπάρχει παραβίαση ορίων. Είναι πολύ σημαντικό επειδή στη δουλειά μας καλείσαι να κάνεις κάτι και δίνεις κάτι από τον εαυτό σου. Οπότε το τίμημα είναι ότι μπορεί κάποιος να νομίζει ό,τι κάνει ότι θέλει. Οφείλω στον εαυτό μου να μιλάω.

Αν τα παραχώνεις, ο θυμός και η αδικία βγαίνουν ενάντια στον εαυτό σου. Ή βγάζεις μια τρομακτική αντίδραση. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια οφείλουμε να μιλάμε και να θέτουμε τα όριά μας. Η δική μου φύση δεν είναι να είμαι μόνη μου. Θα θέλω να συντροφεύομαι από έναν καλό άνθρωπο. Αυτό εκπορεύεται από τα βιώματά μου. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε τι μας αξίζει. Ο καθένας έχει δικαίωμα στα πάντα.», υπογράμμισε αναφέροντας ότι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» αρχίζουν πάλι Ιούλιο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Δανάη Λουκάκη στο «Πάμε Δανάη!»:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024