Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες spoiler-Συνταρακτικό φινάλε: Ποιος πεθαίνει;

Άγριες Μέλισσες spoiler-Συνταρακτικό φινάλε: Ποιος πεθαίνει;

Η τηλεοπτική Παγώνα έριξε «βόμβα» δίνοντας ένα αναπάντεχο spoiler.

Άγριες Μέλισσες φινάλε: Μπορεί να αναμένουμε το αποψινό φινάλε οπού πλέον θα παρακολουθήσουμε την κορύφωση του δράματος, ωστόσο η τηλεοπτική Παγώνα έριξε «βόμβα» δίνοντας ένα αναπάντεχο spoiler.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη! η εξαιρετική ηθοποιός, Δανάη Λουκάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σημερινό μεγάλο φινάλε της σειράς, οπού με το δικό της spoiler έκανε τη διαφορά.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα», είπε.

Σχετικά με την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, η ηθοποιός είπε:

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το έξω. Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα.

Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε «να το κάνω». Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία», είπε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024