Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν μπορείς να... βρεις την κλειτορίδα; - Όσα πρέπει να ξέρεις για να την κάνεις να παραμιλάει

Δεν μπορείς να… βρεις την κλειτορίδα; – Όσα πρέπει να ξέρεις για να την κάνεις να παραμιλάει

Κατάλληλο και για γυναίκες που δυσκολεύονται να ανακαλύψουν μόνες τους τον οργασμό

Όποια γυναίκα κι αν σας πει ότι η κλειτορίδα δεν χρειάζεται να συμμετέχει στο σεξουαλικό παιχνίδι, ψεύδεται – ή δεν έχει καταφέρει να ανακαλύψει και η ίδια τα κουμπιά της.

Ακούγεται παράλογο, κι όμως πολλές γυναίκες, εξαιτίας των κοινωνικών στερεοτύπων που τις κάνουν να μην είναι εξίσου απελευθερωμένες με τους περισσότερους άνδρες, δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιες το σώμα τους.

Και δυστυχώς, αυτό συχνά τις εμποδίζει και από το να έχουν μια πραγματικά ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Είτε, λοιπόν είσαι ένας άνδρας που θέλει να μάθει τα μυστικά του γυναικείου οργασμού, είτε μια γυναίκα που θέλει να χαρίσει στον εαυτό της – ή σε μια άλλη γυναίκα – στιγμές απόλαυσης, αυτό το κείμενο είναι για σένα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά

Η κλειτορίδα βρίσκεται πάνω από την ουρήθρα και τον κόλπο και αποτελείται από 18 διακριτά μέρη, ένα μείγμα στυτικού ιστού, μυών και νευρών. Όλα αυτά μαζί είναι που συνθέτουν τη μοναδική αίσθηση που νιώθει μια γυναίκα όταν έρχεται σε οργασμό. Συνολικά έχει πάνω από 8.000 νευρικές απολήξεις στην άκρη της, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τις νευρικές απολήξεις του πέους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της είναι αόρατο, βρίσκεται γύρω από τον κόλπο και εκτείνεται μέχρι τους μηρούς. Το σημείο που φαίνεται είναι εκείνο το μικρό κομμάτι που δημιουργεί την κεφαλή της κλειτορίδας.

Πώς να παίξεις μαζί της:

Άσκησε πίεση

Τα χείλη και η γλώσσα σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις. Αλλά μην γλείφεις… στα τυφλά. Δώσε σημασία στις αντιδράσεις της. Ακόμη κι αν η κίνησή σου έπιανε στην πρώην σου (ή έτσι νόμιζες) δεν ισχύει απαραίτητα το ίδιο και για τη νυν. Κι όταν λέμε αντιδράσεις δεν εννοούμε μόνο φωνές, αλλά και συσπάσεις, τινάγματα και όλη την υπόλοιπη χορογραφία του οργασμού.

«Ζωγράφισε» κύκλους

Έρευνα του πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ, στην οποία συμμετείχαν 1.055 γυναίκες, έδειξε ότι τρεις στις τέσσερις απολαμβάνουν ο σύντροφός τους να τις αγγίζει με τα δάχτυλά του «ζωγραφίζοντας» κύκλους στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα τους.

Περιόρισε το άγγιγμά σου στη γύρω περιοχή

Σύμφωνα με την ίδια επιστημονική μελέτη, επτά στις δέκα γυναίκες δήλωσαν ότι τους αρέσει η εξής τεχνική διέγερσης: το έμμεσο άγγιγμα της κλειτορίδας, δηλαδή το να τις αγγίζει ο παρτενέρ τους στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα και όχι στο επίμαχο σημείο. Όπως ανέφεραν, η τεχνική αυτή επιτείνει την ανυπομονησία τους για το τελικό «χτύπημα».

Διάλεξε πλευρά

Στην ίδια έρευνα θα μείνουμε για να σου μεταφέρουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον συμπέρασμα: σχεδόν οι μισές από τις συμμετέχουσες έχουν μία πλευρά -όπου πλευρά, η εσωτερική πλευρά των «χειλιών», δεξιά και αριστέρα- που τις ερεθίζει περισσότερο. Μην διστάσεις να την ρωτήσεις.

«Ψέκασέ» την

Μην πάει το μυαλό σου στην εκσπερμάτωση, αλλά στο παιχνίδι με το νερό, που αποτελεί μια από τις πρώτες μεθόδους διέγερσης που χρησιμοποιούν οι γυναίκες στην εφηβεία προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθούν. Μετέφερέ την στο ντους και «ψέκασέ» την με νερό αρχικά ανάμεσα στα πόδια της, πλησιάζοντας σταδιακά το γυμνό αιδοίο της.

Πού και πώς θέλουν οι γυναίκες να αγγίζεις την κλειτορίδα τους

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει…

Η σεξολόγος και συγγραφέας Shanna Katz προτείνει: «Απομάκρυνέ την από το κρεβάτι και προσκάλεσέ την να καθίσει πάνω στην τραπεζαρία ή σε ένα πάγκο ή ακόμα και στο πλυντήριο των ρούχων. Γονάτισε και παίξε μπαλίτσα με το στόμα και τα δάχτυλά σου στο τερέν της. Η θέα και μόνο που της προσφέρεις είναι ικανή για να την ερεθίσει.

… και τον «καλύτερό σου φίλο» στο παιχνίδι

Αφού έχεις διεγείρει σε ικανοποιητικό βαθμό την κλειτορίδα της με τα δάχτυλα και το στόμα σου, ρίξε στο παιχνίδι το μεγάλο «όπλο». Όπως υπογραμμίζει ο Kerner, «άσκησε πίεση στο σημείο με το μόριό σου, χωρίς να διεισδύεις στον κόλπο της, προσφέροντάς της ουσιαστικά ένα ερωτικό μασάζ, ή παρότρυνέ την να πάρει εκείνη τον έλεγχο στα χέρια της, χρησιμοποιώντας το πέος σου σαν sex toy»..

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024