Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαρλίν του Μονακό: Η θλιμμένη πριγκίπισσα, οι προσπάθειες για απόδραση και η εξαφάνιση της

Σαρλίν του Μονακό: Η θλιμμένη πριγκίπισσα, οι προσπάθειες για απόδραση και η εξαφάνιση της

Η εξαφάνιση της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό προκαλεί ερωτηματικά

Η Σαρλίν είναι Γερμανικής καταγωγής, γεννήθηκε στη Ροδεσία (Ζιμπάμπουε) και μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική. Ο πατέρας της ήταν διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία και η μητέρα της αθλήτρια στις καταδύσεις και προπονήτρια κολύμβησης.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο παλάτι

Από τη μητέρας της αγάπησε την κολύμβηση. Προπονήθηκε πολύ και κέρδιζε το ένα μετάλλιο μετά το άλλο μέχρι που έφθασε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ.

Το 2000 η Σαρλίν γνωρίζει τον γιο της θρυλικής Γκρέις Κέλι Πρίγκιπα Αλβέρτο στους αγώνες κολύμβησης Mare Nostrum στο Μονακό. Την φλερτάρει, αλλά εκείνη αρχικά δεν ενδίδει.

Πέρασε καιρός μέχρι να καταφέρει να την γοητεύσει, μετά χάθηκαν και εκείνη ήταν που λέγεται ότι του έστειλε τρυφερά γράμματα από τη Νότιο Αφρική μετά τον θάνατο του πατέρα του, Πρίγκιπα Ρενιέ το 2005, τα οποία τους έφεραν πιο κοντά και τους έκαναν να αποφασίσουν ότι θα είναι μαζί. Τότε ήταν φανερό ότι περνούσαν καλά μαζί, διασκέδαζαν πολύ.

Όλα θύμιζαν παραμύθι. Η πανέμορφη πρωταθλήτρια κολύμβησης, που θυμίζει τη Σαρλίζ Θερόν και τη Ναόμι Γουότς, θα ζούσε μία ονειρεμένη ζωή στο πλευρό του Αλβέρτου, ενός από τους πιο πλούσιους μονάρχες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Το 2011 γίνεται ο γάμος τους και τα προβλήματα αρχίζουν….

Σαρλίν αγνοείται;

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και το δίδυμος αδελφός της Ζακ έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση του μουσείου που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς τα χαριτωμένα παιδιά κάθονταν φρόνιμα δίπλα στον 63χρονο πατέρα τους. Και οι τρεις τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, σε συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Μεγάλη απούσα από την επίσκεψη στο Ωκεανογραφικό Μουσείο ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν καθώς δεν επέστρεψε στο Μονακό από ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Νότια Αφρική μετά από μόλυνση, σύμφωνα με το Hello.

Η Σαρλίν, η οποία έχασε επίσης το Grand Prix του Μονακό πριν από 10 ημέρες, επισκέφθηκε τη χώρα που μεγάλωσε για να τονίσει τον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου – αλλά τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» σύμφωνα με δήλωση από το παλάτι του Μονακό. Την ίδια ώρα όμως, φουντώνουν οι φήμες πως ίσως έφυγε από το Μονακό μετά τις φήμες για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Τελικά τι συμβαίνει;

«Η Σαρλίν προσπάθησε να δραπετεύσει τρεις φορές»


Πριν τον γάμο της, η Σαρλίν προσπάθησε να δραπετεύσει τρεις φορές. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’ Express, λίγο πριν τον γάμο, όταν η Σαρλίν είχε πάει στο Παρίσι για να κάνει πρόβα νυφικού. Ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής όταν έμαθε πως ο Αλβέρτος που είχε ήδη δύο εξώγαμα, είχε αποκτήσει και τρίτο παιδί με μία αφρικανή ερωμένη του κατά τη διάρκεια σχέσης του παράλληλα με τη Σαρλίν.

Η δεύτερη προσπάθεια να δραπετεύσει έγινε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του Gran Prix του Μονακό.

Η τρίτη έγινε την ίδια χρονικά περίοδο, όταν έβγαλε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για τη Νότιο Αφρική. Κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας όταν την σταμάτησε η Ασφάλεια του πριγκιπάτου και της πήρε το διαβατήριο.

Οι φήμες λένε πως ο Αλβέρτος την κρατάει μέσα στη χρυσή φυλακή της εκβιάζοντάς την με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Το νέο λουκ που ξεσήκωσε αντιδράσεις και ερωτηματικά

Σόκαρε χριστουγεννιάτικα το μικρό πριγκιπάτο η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, γνωστή και ως η «θλιμμένη πριγκίπισσα». Εμφανίστηκε σε χριστουγεννιάτικη γιορτή και μοίρασε δώρα σε μικρά παιδιά με απρόσμενο νέο λουκ στα μαλλιά της: Είχε ξυρίσει την μια πλευρά του κεφαλιού της λανσάροντας ένα πανκ λουκ.

Το αρχικό σοκ των Μονεγάσκων διαδέχθηκαν σχόλια και αναλύσεις από ειδικούς για την ψυχολογική κατάσταση της πριγκίπισσας που έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τα media. Να θυμίσουμε τις φήμες πως προσπάθησε να το σκάσει από το πριγκιπάτο μια μέρα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Σύμφωνα με τους ειδικούς «μια γυναίκα που κόβει τα μαλλιά, θέλει να αλλάξει την ζωή της» μεταφράζοντας την κίνηση της αυτή της πριγκίπισας Σαρλίν ως μια ακόμα κραυγή αγωνίας.

Σύμφωνα με την η Renee Engeln, καθηγήτρια ψυχολογίας «η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή μιας γυναίκας είναι ένας τρόπος να στείλει το μήνυμα ότι έκανε ή θα κάνει μια ριζική αλλαγή στη ζωή της ή ότι θα ήθελα να την κάνει».

Σύμφωνα με τους ειδικούς «οι γυναίκες που βγαίνουν μετά από έναν χωρισμό και απλώς θέλουν να απαλλαγούν από τα μαλλιά τους, δεν θέλουν να έχουν μνήμες από τη σχέση, λες και υπάρχει DNA στα μαλλιά που κρατά αυτές τις αναμνήσεις».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024