Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» και προαναγγέλλει συνεργασία με τη Βίσση

Δέσποινα Βανδή: Έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» και προαναγγέλλει συνεργασία με τη Βίσση

Τι αποκάλυψε το «Πάμε Δανάη!» για τη συνεργασία του χειμώνα.

Την αυλαία του «Σπίτι με το Mega» για φέτος θα κλείσει η Δέσποινα Βανδή. Η 51χρονη θα τραγουδήσει για τους τηλεθεατές το Σάββατο (5/6) στις 21:00 και θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι».

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» τη συνάντησε στα γυρίσματα της εκπομπής στη λίμνη Βουλιαγμένης, με τον Άρη Καβατζίκη να τη ρωτάει για το «My Greece», τη μελλοντική της συνεργασία με την Άννα Βίσση, το ξεκίνημά της, και πολλά ακόμα.

«Με κυνηγούσαν από πέρυσι για το “Σπίτι με το Mega”. Λόγω του “My Greece” και των οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να το κάνω νωρίτερα. Στις πρόβες ζορίστηκα, έφτασα να πω παιδιά θα λιποθυμήσω, αλλά όταν έφτασα στη λίμνη Βουλιαγμένης ένιωσα ψυχική ανάταση. Το καλοκαίρι έρχεται, εμβολιαστήκαμε. Συν το γεγονός ότι μου έλειψε πάρα πολύ το τραγούδι», είπε η Δέσποινα Βανδή για την επερχόμενη εμφάνισή της στο μουσικό πάρτι του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Όπως αποκάλυψε η ίδια τον Ιούλιο θα είναι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ αν όλα πάνε καλά το χειμώνα θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. «Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δε χρειάστηκε να συστηθούμε, δε χρειάστηκε να πούμε πολλά. Νιώσαμε οικειότητα και χημεία, ενωθήκαμε αμέσως, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας», ανέφερε.

Μιλώντας για τα παιδιά της και για το αν η κόρη της θα ακολουθήσει τα βήματά της μιας και έχει πολύ καλή φωνή, τόνισε: «Η Μελίνα μου προς το παρόν πάει προς τη νομική, τώρα το αν θα σπουδάσει μιούζικαλ στο εξωτερικό, θα το αποφασίσει η ίδια. Εγώ στα 18 μου χρόνια δεν ήξερα ακόμη τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι ο σεφ του σπιτιού μας, μαγειρεύει ήδη συγκλονιστικά. Επειδή πρόσφατα ταξίδεψα στην Κρήτη με τη Βάσω Λασκαράκη και το Λευτέρη Σουλτάτο, ο Γιώργος ενθουσιάστηκε με το Λευτέρη. Συγγνώμη Βάσω μου!».

Αναφερόμενη στις δουλειές που έκανε μικρή, πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, η ίδια είπε ότι εργάστηκε ως σερβιτόρα, γραμματέας και πωλήτρια σε κατάστημα νυφικών, ενώ τόνισε ότι το φιλοδώρημα είναι σημαντικό για την ψυχολογία των ανθρώπων που εργάζονται. «Εκτιμώ τα πάντα και ό,τι δουλειά έκανα, την έκανα με χαρά, δεν ένιωσα μιζέρια», είπε και περιέγραψε ότι κύκλωνε τις μικρές αγγελίες για την επόμενη δουλειά ώστε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τα έξοδα για τις σπουδές της.

Αναφερόμενη, τέλος, στο «My Greece», η ίδια είπε ότι λατρεύει τους ανθρώπους του κάθε τόπου και αποκάλυψε ότι έμπαινε στις κουζίνες που επισκέφθηκε και ζητούσε συνταγές. «Τον πρώτο χρόνο, το “ My Greece ” με έβαλε μέσα οικονομικά, αλλά δε θυσίασα την εικόνα. Έπειτα, με έσωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά!», είπε η Δέσποινα Βανδή, δίνοντάς μας ραντεβού αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο «Σπίτι με το Mega».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024