Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάδρομος Ερμής με επιστροφές από πρώην...

Ανάδρομος Ερμής με επιστροφές από πρώην…

Παραδοσιακά ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις, μπερδέματα αλλά και επιστροφές...

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους ξεκινά στις 29 Μαΐου και θα συνεχιστεί έως τις 22 Ιουνίου.

Η επιρροή του, βέβαια, έχει ξεκινήσει ήδη από τις 14 Μαΐου και θα συνεχιστεί έως και τις 7 Ιουλίου, οπότε θα χρειαστεί να «δουλέψεις» με τον Ερμή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Παραδοσιακά, ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις, μπερδέματα αλλά και επιστροφές…

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην σχέσεις στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

Δίδυμοι

Οι επόμενες εβδομάδες τόσο εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σου όσο και εξαιτίας των εκλείψεων που αφορούν στις σχέσεις σου, φαίνεται ότι θα φέρουν μεγάλες αλήθειες στο φως για την προσωπική ζωή, και μέσα σε αυτές μπορεί να προκύψει και η επιστροφή ενός ασώτου.

Μάλιστα αν είχε προκύψει ένας χωρισμός τον Μάιο του 2020 ή τον Μάιο του 2019 ή όποτε ήταν ξανά ο Ερμής στους Διδύμους τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί να εμφανιστεί ξανά τώρα ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Είναι όμως πολύ σημαντικό αγαπητοί μου Δίδυμοι να θυμάστε, όσο κι αν σας ενθουσιάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ότι πρέπει να δείτε πράξεις που να αποδεικνύουν ότι τα πράγματα που σας έκαναν να χωρίσετε έχουν αλλάξει για τα καλά.

Τοξότης

Μολονότι ως ζώδιο προσπαθείς γενικά να διατηρείς καλές σχέσεις μέχρι και με τους πρώην ή να τους κρατάς ως φίλους στη ζωή σου, συνήθως σπάνια επιστρέφεις σε παλιές σχέσεις, διότι ο προορισμός σου είναι το «μέλλον»!

Όμως, καθώς ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους -που είναι και κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεων- θα έχουμε και εκλείψεις στον άξονα των σχέσεων, δεν είναι απίθανο ειδικά αν είστε μόνες-οι ή δεν έχετε κάποιο νέο ενδιαφέρον να δείτε ξαφνικά μια φωτογραφία του πρώην ή να τον πετύχετε κάπου έξω τελείως τυχαία και να μην μπορείτε να τον/τη βγάλετε από το μυαλό σας.

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή άλλωστε και των εκλείψεων θα σε βάλει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεών σου και της ερωτικής σου ζωής.

Βέβαια συμπεράσματα δεν θα βγάλεις τώρα, αλλά τον Ιούλιο.

Υδροχόος

Εκπροσωπείς ένα ζώδιο του αέρα και καθώς ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα διελαύνει στους Διδύμους, που είναι επίσης ζώδιο του αέρα, φαίνεται ότι θα τον νιώσεις για τα καλά. Μάλιστα η ανάδρομη πορεία του θα λάβει χώρα μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις.

Μολονότι στην επιφάνεια φαίνεσαι πολύ κουλ και ρεαλιστής, μέσα σου είσαι αρκετά ρομαντική. Βέβαια ο έρωτας δεν έχει καμία λογική κι αυτό που στο μυαλό σου δεν χωρά, το να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη κατάσταση, με τον συγκεκριμένο ανάδρομο Ερμή τελικά μπορεί να συμβεί, διότι στον έρωτα διατάζει η καρδιά και όχι το μυαλό.

Γι’ αυτό ας είσαι λίγο πιο δεκτική.

Συμπεράσματα βέβαια δεν θα βγάλεις αμέσως αν πρέπει όντως να δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία. Θα πρέπει να περιμένεις ως τον Ιούλιο να ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου η θολούρα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024