Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σοκάρουν οι εικόνες από διάσωση άνδρα από φλεγόμενο αυτοκίνητο

ΗΠΑ: Σοκάρουν οι εικόνες από διάσωση άνδρα από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Οι αστυνομικοί που τον έσωσαν τιμήθηκαν με το μετάλλιο προσφοράς για την αυταπάρνησή τους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα από το Τέξας, με τη δραματική διάσωση ενός άνδρα μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του. Δύο αστυνομικοί χωρίς δεύτερη σκέψη ρίχθηκαν στις φλόγες και κατάφεραν να βγάλουν από το αυτοκίνητο τον οδηγό δευτερόλεπτα πριν το όχημα εκραγεί.

Τι συνέβη:

Ένα φορτηγάκι τυλίχθηκε στις φλόγες σε πάρκινγκ συγκροτήματος κατοικιών στο Όστιν του Τέξας. Μέσα εγκλωβίστηκε ένας άνδρας. Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί Έντι Πινέδα και Τσάντλερ Καρέρα. Ο πρώτος έτρεξε προς το όχημα και ο δεύτερος έψαξε τον πυροσβεστήρα από το οπίσω μέρος του περιπολικού.

Ο Έντι Πινέδα αντιλήφθηκε πως μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τις αισθήσεις του. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Με το γκλοπ του έσπασε το τζάμι και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα κατάφερε με την βοήθεια του συναδέλφου του να βγάλει από το φλεγόμενο όχημα, αναίσθητο τον οδηγό. Στη συνέχεια απομάκρυναν τον άντρα από το όχημα στιγμές πριν οι φλόγες φτάσουν στο ντεπόζιτο και προκληθεί έκρηξη.

Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως για άγνωστη αιτία την ώρα που προσπαθούσε να σταθμεύσει έχασε τις αισθήσεις του με το πόδι του να είναι κολλημένο στο γκάζι. Οι σπίθες που προκάλεσαν την φωτιά προήλθαν από τις ρόδες του αυτοκινήτου που γύριζαν ανεξέλεγκτες. Οι δύο αστυνομικοί τιμήθηκαν με το μετάλλιο προσφοράς από το αστυνομικό τμήμα του Τέξας για την αυταπάρνηση που έδειξαν για να σώσουν μία ζωή.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024