Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Χαρίτος: Το «ευχαριστώ» του για τα δύο χρόνια «Άγριες Μέλισσες»

Λευτέρης Χαρίτος: Το «ευχαριστώ» του για τα δύο χρόνια «Άγριες Μέλισσες»

Ο σκηνοθέτης της σειράς εποχής έγραψε για το κύκλο που κλείνει απόψε.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ρίχνουν σιγά σιγά αυλαία και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές θέλησε να πει μέσα από το Facebook το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τον στήριξαν τα δύο αυτά χρόνια.

«Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε η περιπέτεια αυτή. Με τον Βαγγέλη Κατριτζιδάκη και πολλούς πολλούς πολλούς αγαπημένους συνεργάτες σε όλα τα πόστα. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο, τη φαντασία, την πίστη. Και του χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά. Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία της κλακέτας από το τελευταίο γύρισμα. Σε αυτήν μάλιστα διακρίνεται ο αριθμός 276, που είναι και το τελευταίο επεισόδιο. Θυμίζουμε ότι η 2η σεζόν θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Όσο για το τι θα δούμε απόψε;

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λευτέρη Χαρίτου:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024