Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καφέ της Χαράς»: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μπουλίτσα» - Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

«Καφέ της Χαράς»: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μπουλίτσα» – Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς» όπου υποδύθηκε τη μικρή «Μπουλίτσα», το κοριτσάκι που υιοθέτησε η «Σταυρούλα» με τον «Φατσέα». Ο λόγος για την Χριστίνα Αρχοντή, η οποία σήμερα είναι 22 ετών

Τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς» όπου υποδύθηκε τη μικρή «Μπουλίτσα», το κοριτσάκι που υιοθέτησε η «Σταυρούλα» με τον «Φατσέα». Ο λόγος για την Χριστίνα Αρχοντή, η οποία σήμερα είναι 22 ετών.

Η «Μπουλίτσα» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show» με τη μητέρα της, η οποία είναι γνωστή ηθοποιός. Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την άλλη πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στην εν λόγω σειρά, υποδυόταν την ερωμένη του «Μάνθου Φουστάνου», τη «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη».,

Πώς βρέθηκε να παίζει στο «Καφέ της Χαράς»

Μαμά και κόρη, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, είχαν μιλήσει για όλα. Για τη σχέση τους, για την Χριστίνα και το πέρασμά της στην τηλεόραση, ενώ με ειλικρίνεια, η «Μπουλίτσα» αναφέρθηκε στο bullying, που δεχόταν από συμμαθητές της, λόγω των τηλεοπτικών της εμφανίσεων.

Η Λίλιαν Αρχοντή εξήγησε πώς η μικρή πήρε μέρος στο «Καφέ της Χαράς» κι ενώ ήταν μόλις 4 χρόνων και ποιο ρόλο έπαιξε ο Χάρης Ρώμας, σε αυτό.

«Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση του Χάρη. Η Μπούλη ήταν 3,5 -4 ετών και λέει ο Σκιαδαρέσης ‘Ρε Χάρη αυτό δεν είναι το παιδάκι που θέλουμε να υιοθετήσει η Σταυρούλα;’. Λέει ο Χάρης ‘Ναι! Να την πάρω να την κάνω πρωταγωνίστρια;’. Ήταν αυτό. Εγώ τρελάθηκα και έτσι έγινε. Το Μπουλίτσα δε, μιας και το ανέφερα, επειδή την βάπτισα 2 χρονών, την φώναζα… μπεμπουλίτσα, μπουλίτσα. Με ρωτάει λοιπόν ο Χάρης ‘τι της είναι πιο οικείο;’ γιατί είναι μικρό πλασματάκι και λέω εγώ ‘Μπουλίτσα’».

Η Χριστίνα σήμερα είναι βοηθός σκηνοθέτη, ενώ σπουδάζει και φυσικοθεραπεία.

Δείτε πως είναι σήμερα

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024