Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλεν Ντε Τζένερις: Σκυτάλη στην Κέλλυ Κλάρκσον μετά το τέλος της εκπομπής της

Έλεν Ντε Τζένερις: Σκυτάλη στην Κέλλυ Κλάρκσον μετά το τέλος της εκπομπής της

Η Κέλλυ Κλάρκον με το «The Kelly Clarkson Show» θα αντικαταστήσει το κενό της Έλεν Ντε Τζένερις μετά την ανακοίνωση για το φινάλε του «The Ellen DeGeneres Show»

Όταν πρόκειται για θεματικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας, η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού.

Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC κάνοντας το γύρο του διαδικτύου.

Είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα για την τραγουδίστρια- παρουσιάστρια. Θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

«Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter».

«Η Κέλλυ και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια.»

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα.

Το τηλεοπτικό φινάλε της Έλεν Ντε Τζένερις

Μετά από 19 σεζόν και πάνω από 3.000 επεισόδια, η Έλεν Ντε Τζένερις επιβεβαίωσε  η ίδια στο Hollywood Reporter ότι σταματά την εκπομπή της.

«Όταν είσαι δημιουργικό άτομο, θέλεις διαρκώς να υπάρχει μια πρόκληση – και όσο υπέροχο κι αν ήταν αυτό το σόου, όσο διασκεδαστικό κι αν ήταν, δεν συνιστά πλέον πρόκληση» φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντε Τζένερις στο αμερικανικό αυτό μέσο.

Το The Ellen DeGeneres Show που έκανε πρεμιέρα το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy, είχε πληγεί σοβαρά μετά τις καταγγελίες για τοξική εργασιακή συμπεριφορά και εκφοβισμό.

Το 2020, τρεις παραγωγοί αποχώρησαν από το σόου. Η ίδια η παρουσιάστρια είχε τότε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, υποσχόμενη «ένα νέο κεφάλαιο».

«Συνέβησαν πράγματα εδώ που δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί. Και γνωρίζω πως είμαι σε μια θέση εξουσίας και προνομίου από τα οποία, συνειδητοποιώ, πως εκπορεύεται και η ευθύνη. Και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου» είχε πει τότε.

Ωστόσο, η Ντε Τζένερις τόνισε πως σχεδίαζε να βάλει τέλος στο δημοφιλές σόου της μετά τις 19 σεζόν και πολύ προτού έρθουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες περί εργασιακού εκφοβισμού.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μετά τη συγγνώμη της ίδιας, οι τηλεθεατές εμφανίστηκαν να γυρνούν την πλάτη στο σώου και τα νούμερα να σημειώνουν πτώση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024