Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό

Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε πριν από 8 χρόνια ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και να δοκιμάσει εκεί την τύχη του

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε πριν από 8 χρόνια ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και να δοκιμάσει εκεί την τύχη του.

Ο Γιώργος Σατσίδης και οι «Ιστορίες του Hollywood» τον συνάντησαν στο Μπέβερλι Χιλς κι εκείνος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες που έχει ζήσει με τους διάσημους.

Απίστευτη γκάφα…

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε και την… τεράστια γκάφα που έχει κάνει απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους του πλανήτη. Τον Kanye West.

«Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι. Το 2013, όταν μετακόμισα, μου λέει η Maria Menounos, πάμε στο πάρτι Χριστουγέννων των Kardashians. Ήταν όλοι οι διάσημοι εκεί, ήμουν ο μόνος που δεν ήξερε κανείς. Το ποτό μου τελείωσε, πέρασε ένας άνδρας δίπλα μου, που ήταν ντυμένος σαν σερβιτόρος και λέω θα ζητήσω ένα ποτό. Βλέπω τη Maria να πηδάει πάνω από όλους και να μου φωνάζει ‘όχι’. Ήταν ο Kanye West, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι του είπα» αποκάλυψε.

Όταν έφτασε στο Λος Άντζελες του συμπεριφέρονταν όλοι σαν παιδάκι. «Δεν ήξεραν κατά πόσο ξέρω να κάνω μαλλιά. Δεν πήγα να τους αποδείξω κάτι. Πρέπει να μηδενίσεις και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις από την αρχή πώς σκέφτονται. Η γλώσσα ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Είχα καλό χέρι και υπομονή για να ακούω τι μου λένε. Ευκολότερες celebrities είναι εδώ, όταν ξέρουν κάποιον ειδικό στον χώρο, του αφήνονται, στην Ελλάδα είναι δύσκολο να τον επιλέξουν».

Όσον αφορά στη Maria Menounos και τον θάνατο της μητέρας της. «Πέρασε πολύ δύσκολα, τη στήριξε πολύ και κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή πολλά χρόνια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024