Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα: Έξαλλοι στην εκπομπή της Γερμανού με την ηθοποιό

Βάνα Μπάρμπα: Έξαλλοι στην εκπομπή της Γερμανού με την ηθοποιό

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουσε από το στόμα της Βάνας Μπάρμπα η Ναταλία Γερμανού

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Ναταλία Γερμανού απέναντι στη Βάνα Μπάρμπα, η οποία τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και μέσα από την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ εξέφρασε τη στήριξή της απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έχει στηρίξει τόσο τον Φιλιππίδη όσο και τον Γιώργο Κιμούλη παρά τις καταγγελίες που τους βαραίνουν. Ο πρώτος, μάλιστα, κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με την υπόθεσή του να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης…

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού επικράτησε αμηχανία και αγανάκτηση απέναντι στη Βάνα Μπάρμπα.

Ναταλία Γερμανού: Δεν συμφωνεί κανείς μαζί της

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο Σρόιτερ, όπου ακούστηκαν οι ντροπιαστικές – αν μη τι άλλο – απόψεις της ηθοποιού για τις καταγγελίες κατά Φιλιππίδη, η Ναταλία Γερμανού επισήμανε:

«Νιώθουμε τεράστια αμηχανία και απέναντί σας και εμείς σαν ομάδα. Το συζητούσαμε και χτες στη σύσκεψη, τέθηκε ένα ζήτημα και άλλοι λέγαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου αλλά τελικά αποφασίσαμε να ασχοληθούμε. Ο Αντώνης Σρόιτερ υποκειμενικά πιστεύω το χειρίστηκε σωστά χωρίς να ξεχνά ότι φιλοξενεί τη Μπάρμπα παρ΄όλα αυτά ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί κάθετα μαζί της. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα που σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του εφόσον του δίνεται βήμα. Αυτό έκανε και η Βάνα Μπάρμπα. Δεν συμφωνεί κανείς μας μαζί της» είπε.

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη»

Και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής ήταν «καταπέλτης» κατά της ηθοποιού. «Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της” είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Εβελίνα Νικολίζα συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλλει τις γυναίκες που μίλησαν, αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024