Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικηφόρος: Αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του

Νικηφόρος: Αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του

Ο Νικηφόρος συζήτησε με την Μαντώ Γαστεράτου στο Mega Star, μιλώντας για την επιτυχία αλλά και το μέλλον του στο ελληνικό τραγούδι

Στο πλατό του Mega Star βρέθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Νικηφόρος, με την Μαντώ Γαστεράτου να συζητά μαζί του για την επιτυχία του στο ελληνικό πετνάγραμμο, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Αγαπημένος καλλιτέχνης και φίλος μου είναι ο καλεσμένος που έχει έρθει σήμερα στην εκπομπή». Με αυτά τα λόγια η Μαντώ Γαστεράτου υποδέχτηκε τον Νικηφόρο.

«Σε ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω ότι παλεύεις μόνος σου και έχεις γράψει απίστευτα κομμάτια» συνέχισε η Μαντώ Γαστεράτου για να διευκρινίσει ο Νικηφόρος ότι «τα τελευταία χρόνια δεν γράφω πολύ. Τα τραγούδια πρέπει να είναι βίωμα, τότε μου βγαίνει η ανάγκη».

Η τελευταία δουλειά του Νικηφόρου «Πες» είναι όπως λέει ο ίδιος «ένα πολύ ανατρεπτικό τραγούδι που ελπίζουμε να μείνει στον κόσμο».

Όσον αφορά την διαχρονικότητα ο ίδιος ανέφερε: «Πιστεύω ότι τραγούδια που μένουν στον κόσμο είναι βιωματικά. Ήμουν μικρός και πολύ ερωτευμένος, πάνω σε ένα χωρισμό έγραψα το ‘Υποσχέσου’. Μου βγήκε αυθόρμητα».

Η Μαντώ Γαστεράτου ρώτησε τον Νικηφόρο πώς βιώνει την επιτυχία που έχει τα τελευταία χρόνια.

«Δεν θεωρώ ότι το έχω ευχαριστηθεί. Μόλις κάτι έκανε επιτυχία σκεφτόμουν το επόμενο βήμα. Έχω περάσει up and down. Θέλουν και αυτά διαχείριση. ‘Θα ήθελα να έχω ψωνιστεί για να ζήσω την αστερόσκονη’ λέω πολλές φορές στους κοντινούς μου ανθρώπους».

«Η πρώτη καραντίνα ήταν η καλύτερη φάση της ζωή μου. Ηρέμησα πραγματικά. Ξεκουράστηκα και σωματικά αλλά ασχολήθηκα πολύ με τον εαυτό μου. Η δεύτερη ήταν πιο περίεργη. Στην πρώτη είχα την αίσθηση ότι τίποτα δεν κινείται. Τώρα που γινόντουσαν πράγματα ήταν διαφορετικά».

Το αν θα γίνει επιτυχία ένα τραγούδι είναι το μεγαλύτερο άγχος ενός τραγουδιστή, σύμφωνα με τον Νικηφόρο.

«Έχεις χαλάσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να το δημιουργήσεις. Ακόμα και για το βίντεο κλιπ. Ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πόσο χρόνο σου παίρνει για να το φτιάξεις. Μέχρι να το τραγουδήσεις ζωντανά και να το τραγουδήσει ο κόσμος από κάτω έχω άγχος».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024