Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Virgil Abloh: Eνώνει τις δυνάμεις του με την Nike σε μια νέα συλλογή sneakers

Virgil Abloh: Eνώνει τις δυνάμεις του με την Nike σε μια νέα συλλογή sneakers

O Virgil Abloh με ένα post του στο Instagram ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Nike

O ιδρυτής της μάρκας Off-White™ και καλλιτεχνικός διευθυντής στον πολυτελή οίκο μόδας Louis Vuitton, Virgil Abloh, έχει καταφέρει να ανέβει στην πυραμίδα της μόδας μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, και το έκανε με έναν μοναδικό τρόπο: γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του streetwear και της πολυτελούς μόδας.

Ο Virgil Abloh, ο οποίος έχει περιγράψει την Off-White™ ως “η γκρίζα περιοχή μεταξύ του άσπρου και του μαύρου”, έχει συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με την Nike, και το αποτέλεσμα ήταν sneakers που έφεραν τολμηρά γραφικά και τα γνωστά κείμενα υπογραφής του Abloh, τα οποία εξαντλήθηκαν αμέσως και μάλιστα απέκτησαν πολλούς θαυμαστές, όπως ο A $ AP Rocky, ο Drake, η Hailey Bieber και η Naomi Campbell.

Η συνεργασία του Abloh με την Nike ξεκίνησε το 2017 με την ιδιαίτερη συλλογή “The Ten” που αποτελούνταν από 10 κλασικά sneaker περιορισμένης έκδοσης, τα οποία προκάλεσαν φρενίτιδα στους sneakerheads και κυριολεκτικά “πέταξαν” από τα ράφια.

Toν Ιανουάριο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο σχεδιαστής σκοπεύει να κυκλοφορήσει ακόμα μια νέα συλλογή σε συνεργασία με την Nike, η οποία αυτή την φορά θα ονομάζεται “The 20”.

Τελικά τα δημοσιεύματα αυτά διαψεύστηκαν, καθώς ο Abloh επιβεβαίωσε ότι το επόμενο project του θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

O Abloh έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας ότι η νέα συλλογή παπουτσιών “@off ____ white ™ c / o @nike, summer © 2021 θα ονομάζεται “Dear Summer”… Παράλληλα με τις φωτογραφίες των κουτιών παπουτσιών της Nike, σε μια εκ των οποίων υπάρχει η εκτύπωση 1-50 (προφανώς 50 μοντέλα), υπάρχει και ένα screenshot από το τραγούδι του Jay-Z “Dear Summer”.

View this post on Instagram

A post shared by @virgilabloh

Από την ανάρτηση του Abloh καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να δούμε 50 νέα μοντέλα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν λογικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεδομένης της επιτυχίας των μοντέλων της συλλογής του 2017, καθώς πολλά από αυτά κοστίζουν ακόμα και 1.000 ευρώ σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, όπως το StockX, είμαστε σίγουροι ότι η νέα συλλογή θα είναι το ίδιο δημοφιλής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024