Για το νέο του βιβλίο, που κυκλοφορεί με το τίτλο «Ακάκιε» και είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» σήμερα ο Κώστας Κρομμύδας.

Όπως είπε ο συγγραφέας και ηθοποιός: «Το βιβλίο ακολουθεί τη ζωή του Λευτέρη Ματσίγκα, ενός παιδιού που ήρθε ξυπόλητο από το χωριό του και έκανε μια αυτοκρατορία με ζυμαρικά. Το βιβλίο ακολουθεί τη ζωή του. Τυγχάνει αυτός ο άνθρωπος να είναι ο πάππους της γυναίκας μου. Πριν φύγει από τη ζωή μου είχε αφηγηθεί αυτή την ιστορία, και ήξερα ότι κάποιος πρέπει να τη γράψει. Θα ήταν εγκληματικό να μη γραφτεί».

«Η συγγραφή είναι ο προορισμός της ζωής μου που βρήκα. Είμαι πολύ τυχερός. Αν προκύψει κάτι που να μου αρέσει θα το κάνω σαν ηθοποιός, αλλά νομίζω ότι με τη συγγραφή βρήκα τον προορισμό μου», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo, εκτίμησε ότι δύσκολα μετά τις αποκαλύψεις θα ασχοληθούν νέα παιδιά με το επάγγελμα του ηθοποιού. «Δεν θα έκλεινα το στόμα μου αν ήξερα ότι κάποιος βίασε μια κοπέλα. Όταν έπρεπε να μιλήσω το έκανα. Είμαι βέβαιος πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δε θα βγουν ποτέ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Καλά έκαναν τα κορίτσια και μίλησαν», τόνισε.

Ακόμα, ο Κώστας Κρομμύδας ανέφερε ότι του έχει γίνει πρόταση να μεταφέρει τα βιβλία μου στη μεγάλη οθόνη. «Για το βιβλίο μου “Ακάκιε”, πριν ακόμα βγει, είχα υπογράψει συμφωνία για να γίνει κινηματογραφική ταινία». Τέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «The Durrels», λέγοντας ότι «Δεν περίμενα την συμμετοχή μου στο «The Durrels», με φωνάξαν για ένα casting και με πήραν, ήταν πολύ ωραίος ο ρόλος. Με αφορμή αυτή την συμμετοχή μου, με έχουν φωνάξει για πολλά casting».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο