Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γιατί έκανα δώρο στον άντρα μου ένα τρίο»: Μια αμήχανη - και κάπως εξαναγκαστική - ερωτική ιστορία

«Γιατί έκανα δώρο στον άντρα μου ένα τρίο»: Μια αμήχανη – και κάπως εξαναγκαστική – ερωτική ιστορία

Υπάρχει νόημα στο να προσφέρουμε μια ερωτική εμπειρία εν είδει δώρου, χωρίς οι ίδιες να αισθανόμαστε την ανάγκη για κάτι τέτοιο;

Ένα πρωτότυπο… δώρο στον σύζυγό της έκανε η συγγραφέας και δημοσιογράφος Πάμελα Ντρούκερμαν, αφού εκτός των άλλων εκείνος δεν αγαπά τα ψώνια και τα υλικά αγαθά.

Όταν, λοιπόν, τον ρώτησε τι θα ήθελε, εκείνος δεν ζήτησε αντικείμενο, αλλά μια ερωτική συνεύρεση με μια ακόμη γυναίκα.

Η Ντρούκερμαν γνώριζε τη φαντασίωση του συζύγου της και, καθώς εκείνος θα γιόρταζε τα πολύ σημαντικά 40ά του γενέθλια, αποφάσισε να του κάνει τη χάρη.

Όπως έγραψε η ίδια στο αμερικανικό Marie Claire, «ίσως είναι το ηθικό βάρος του σημαντικών γενεθλίων και το γεγονός ότι ποτέ δεν μου ζητά τίποτα. Ίσως με τρόμαξε η τιμή ενός Rolex από ανοξείδωτο ατσάλι. Ίσως ως δημοσιογράφος να μην μπορώ ν’ αντισταθώ σε ένα deadline ή ότι τον λυπάμαι που μπαίνει στη μέση ηλικία καταδικασμένος να κοιμάται με την ίδια γυναίκα (εμένα) για την υπόλοιπη ζωή του. Και ίσως, ίσως λέω, να είναι επειδή μου αρέσει κι εμένα η ιδέα».

Μέχρι το 2016, όταν και συνέβαιναν όλα αυτά, οι δυο τους δεν είχαν έναν «ανοιχτό» γάμο και μάλιστα, όπως λέει, ήταν πιστοί ο ένας στον άλλο, για αυτό και η ιδέα του τρίο άργησε να υλοποιηθεί.

Στην αρχή τον ρωτούσε πώς θα του φαινόταν η ιδέα του τρίο με κάποια από τις φίλες της – κι εκείνος δεν είχε πρόβλημα με καμία, ακόμη και με εκείνες που εκείνη την περίοδο ήταν έγκυοι.

Όμως εκείνη καταλάβαινε ότι η επιλογή ενός προσώπου από τον κύκλο τους ήταν η συνταγή για αμηχανία.

«Δεν μπορούσα να ξέρω σε ποια να το ζητήσω», θυμάται. «Ο σύζυγός μου και οι φίλοι του πίνουν μπύρες και μιλούν για το πώς να ρίξουν δυο γυναίκες στο κρεβάτι. Να πάρει, αυτό είναι πορνό. Οι μεσαίας τάξης γυναίκες δεν έχουν την τάση να μοιράζονται τις φαντασιώσεις τους. Θα ήταν δύσκολο να ξέρω ποια θα ενδιαφερόταν και ποια θα δεχόταν».

Μια μέρα σε ένα brunch στο Παρίσι, στην πόλη που ζουν (εκείνη είναι Αμερικανίδα κι εκείνος Βρετανός), μοιράστηκαν με κάποιους φίλους τη σκέψη τους για το γενέθλιο «δώρο».

Μία από αυτούς, μια Βρετανίδα τραπεζικός κοντά στα 40 έκανε έναν μορφασμό και μετά σιώπησε. «Φαίνεσαι τρομοκρατημένη», της είπε η Ντρούκερμαν. «Ναι, απλά πιστεύω ότι είναι κάτι αναπάντεχο» της απάντησε, κοκκινίζοντας.

Ο σύζυγός της απέρριπτε την ιδέα ενός sex club ως κάτι πολύ δημόσιο. Απέκλεισε την επιλογή να το «διαφημίσουν» διαδικτυακά γιατί αυτό θα ήταν σαν ανοιχτό κάλεσμα για αφροδίσια νοσήματα.

Αποφάσισαν ότι η ιδανική παρτενέρ θα ήταν μια σέξι κοινή γνωστή. Θα ήταν μια ελεγχόμενη επιλογή και εύκολο να την αποφύγεις μετά.

Η πρώτη τους επιλογή, μια πολύ όμορφη, ψηλή και αδύνατη φίλη φίλου, απορρίφθηκε καθώς στο πρώτο τους… τριπλό ραντεβού – που εκείνη δεν είναι βέβαιο ότι γνώριζε πως ήταν μια βολιδοσκόπηση για τρίο – τους φάνηκε πολύ ανασφαλής και συναισθηματικά εύθραυστη.

Αποφάσισαν, όμως, να ρίξουν την ιδέα στο τραπέζι, κυρίως για να… εκπαιδευτούν οι ίδιοι στο κυνήγι παρτενέρ.

Όμως εκείνη τους είπε ότι αυτό ήταν κάτι που είχε δοκιμάσει και ότι δεν της άρεσε.

Η Ντρούκερμαν συνέχισε να ψάχνει σε κάθε μέρος που βρισκόταν για την κατάλληλη υποψήφια.

Αυτό που διαπίστωσε ήταν ότι: οι γυναίκες δεν απαιτούν αυξήσεις και προαγωγές γιατί εκπαιδεύονται να κάθονται ήσυχα και να τους κυνηγάει κάποιος άλλος. Στο νέο της ρόλο, του κυνηγού, δεν την ένοιαζε τη θα σκεφτούν για εκείνη. Απλά διεκδικούσε αυτό που ήθελε.

Ακόμα και η ιδέα της φαντασίωσης της έδινε ενέργεια. Ξαφνικά ήταν παντού αυτό αν και τα μηνύματα ήταν αντιφατικά: όλοι -τουλάχιστον οι άνδρες- ήθελαν να κάνουν αλλά κανένας δεν το είχε ευχαριστηθεί.

Ένας φίλος της είχε πάει με δύο γυναίκες στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 και κατέληξαν να βλέπουν όλοι μαζί τηλεόραση.

Μέσα σε όλες τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις διαδικασία της αναζήτησης μετατέθηκε για μετά τα γενέθλια. Αποφάσισε να κοιτάξει και διαδικτυακά.

Δεκάδες ζευγάρια αναζητούσαν κάποια για τρίο. Στις προϋποθέσεις ήταν να είναι εντυπωσιακή και κάτω των 30.

Επειδή δεν πίστευε ότι μπορούσε να ανταγωνιστεί ούτε την εμφάνιση ούτε την ηλικία αποφάσισε να αποτρέψει την εαυτό της από το να ακουστεί απελπισμένη.

«Θα ήθελα να προσφέρω στον σύντροφό μου ένα γενέθλιο δώρο: μια εμπειρία με εμένα και μία άλλη γυναίκα. Θα με βοηθήσετε;»

15 λεπτά μετά από αυτό το μήνυμα έλαβε πολλές απαντήσεις.

Σε μία από αυτές μια άλλη γυναίκα ήθελε να κάνει το ίδιο για τον σύντροφό της οπότε πρότεινε να βοηθήσει η μία την άλλη.

Ήταν περίεργο να εναποθέσει όλες τις ελπίδες της σε μία άγνωστη γυναίκα αλλά αποφάσισε να μην απαντήσει σε κανένα άλλο.

Της άρεσε το πνεύμα συμπαράστασης και η σωστή ορθογραφία. Μετά από την ανταλλαγή αρκετών e-mail αποκαλύφθηκε ότι είναι straight, διαζευγμένη και χωρίς καμία αρρώστια, μαμά γύρω στα 40 που ισχυρίστηκε ότι απάντησε από σεξουαλικό αλτρουισμό.

Αποφάσισαν, λοιπόν, πως είναι η ιδανική. Έδωσαν ραντεβού και οι σκέψεις που βασάνιζαν την Ντρούκερμαν ήταν για το τι πρέπει να κάνει.

Ο σύζυγός της την βοήθησε με κάποιες οδηγίες.

Η 40χρονη με το ψευδώνυμο «Ν» ήταν μια όμορφη, αδύνατη μελαχρινή με πολύ φιλικό πρόσωπο.

Είχε συντηρητικό ντύσιμο αλλά ήταν ωραία βαμμένη. Της έκανε καλή εντύπωση και ήταν σίγουρη ότι θα άρεσε και στον σύζυγό της.

Η συζήτησή τους κινήθηκε αρκετά γύρω από το σεξ και η συνάντηση τελείωσε με ένα σταυρωτό φιλί στο μάγουλο. Λίγες μέρες αργότερα της έστειλε μήνυμα για να της πει ότι την βρήκε γοητευτική και η «Ν» της εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της για την περιπέτειά τους και ζήτησε νέα συνάντηση για να μιλήσουν για της λεπτομέρειες.

«Δεν είμαι σίγουρη τι λεπτομέρειες είχε στο μυαλό της. Θα γλείψουμε ένα από τα δάχτυλά του; Θα του διαβάσω ποίηση ενώ εκείνη κάνει πιρουέτες; Ήταν πράγματα που δύσκολα μπορούσα να προβλέψω. Αλλά τώρα έχω στοχοπροσήλωση. Αν αυτό είναι που χρειάζεται, τότε οκ», σκεφτόταν η συγγραφέας.

Οι απορίες όμως της υποψήφιας στη δεύτερη συνάντηση ήταν άλλες:

Θα θεωρηθεί αυτό απιστία ως προς τον δικό της σύντροφο; Τι γυναίκες αρέσουν στον σύζυγό της; Ζήτησε να θέσουν κάποιους κανόνες για να μην εξελιχθεί σε ταινία πορνό και να έχουν εκείνες τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια.

Θα πήγαιναν οι δυο τους σε ένα μικρο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε σαν γραφείο και θα τις έβρισκε εκείνος εκεί. Παρά την αμοιβαία συμφωνία δεν κανόνισαν το πότε.

Η «Ν» εμφανίστηκε για να ζητήσει νέο ραντεβού να συζητήσουν περισσότερα για το σχέδιό τους και η αμφιβολία για το αν πραγματικά το ήθελε άρχισε να προβάλλει.

Ο σύζυγός της επέμενε ότι αυτή ήταν η φυσιολογική διαδικασία της αποπλάνησης και ότι εκείνη θα έπρεπε να κάμψει τις αμφιβολίες της με κάποιον τρόπο.

Στο τρίτο ραντεβού μίλησαν ξεκάθαρα και συμφώνησαν ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και για τις δύο. Κάτι που φαίνεται πως την ενεργοποίηση και μετά από περίπου μία ώρα έβγαλε την ατζέντα της και προγραμμάτισαν το τρίο για εβδομάδα αργότερα.

Λίγες ώρες πριν η συνάντηση προσπαθούσε να κρατήσει τον εαυτό της ενθουσιασμένο. Συναντήθηκε με την «Ν» για ένα γρήγορο καφέ και στη συνέχεια πήγαν προς το γραφείο.

Όταν έφτασαν στο γραφείο η νευρικότητα μεταφέρθηκε στην άλλη.

Όταν έφτασε ο σύζυγος και έγιναν οι συστάσεις και αντάλλαξαν μια ομαδική αγκαλιά. Έπειτα συμφώνησαν να βγάλουν τα φορέματά τους.

«Η πρώτη μου έκπληξη ήταν ότι επιτρέπεται οι γυναίκες να φορούν κοσμήματα στο κρεβάτι. Η Ν. κράτησε τους κρίκους στα αυτιά της. Η δεύτερη ήταν ότι το τρίο είναι πολύ αισθησιακό. Θα επικεντρωνόμουν τόσο πολύ στη λογική και το φαγητό που θα ξεχνούσα ότι θα ήμασταν σε λίγο όλοι γυμνοί», περιγράφει.

Και συνεχίζει:

«Η τρίτη μου έκπληξη ήταν ότι, όταν είσαι τόσο τελειομανής όσο εγώ, το τρίο είναι μπέρδεμα. Γρήγορα χάνεις την επίγνωση του σε ποια φάση είναι ο καθένας. Υπάρχει μια ασαφής γκρίνια. Ο σύζυγός μου μου είπε εκ των υστέρων ότι ένιωσε κι εκείνος χαμένος».

Συνολικά, όπως εκμυστηρεύεται, ήταν καλό.

Όλοι προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπία στο πόση προσοχή δίνουν στον καθένα και δεν υπήρχε πουθενά ζευγάρι ή ένας μόνος του.

Συχνά η «Ν» κι εκείνη ρωτούσαν η μία την άλλη, σαν παλιόφιλοι, πώς είναι.

Έπειτα όμως από 40 λεπτά το ενδιαφέρον της χάθηκε. Σκεφτόταν αν έπρεπε να τσεκάρει τα e-mail της.

Η «N» της φαινόταν πολύ όμορφη αλλά βλέποντας εκδοχές της γυναικείας της πλευράς σε εκείνη, την έκανε να το νιώθει λίγο σαν αιμομιξία.

Αν και ήταν κάτι καινούργιο, έμοιαζε οικείο. Προς έκπληξή της βρήκε τον άντρα της γοητευτικό.

Προσπαθούσε να είναι συγκεντρωμένη -άλλωστε ήταν το γενέθλιο δώρο- αλλά σύντομα κοιτούσε τις πλάτες τους.

«Έριξα μια ματιά στο ρολόι και εξεπλάγην που είχε περάσει μόλις μία ώρα. Δεν είχα ιδέα ότι το σεξ θα μπορούσε να κρατήσει τόσο πολύ. Συνειδητοποίησα, σαν αφύπνιση, ότι πιθανότατα είναι πιο αισθησιακοί απ ‘ότι εγώ. Μου αρέσει πολύ αλλά νιώθω κορεσμό», περιγράφει.

«Εντέλει εξαντλήθηκαν. Υπάρχει μια γλυκιά στιγμή στο τέλος όπου οι τρεις μας μείναμε ξαπλωμένοι κάτω από τα σεντόνια με τον εορτάζοντα στη μέση. Λάμπει από χαρά. Αργότερα θα πάρω μια σειρά από εγκάρδια ευχαριστήρια σημειώματα από εκείνον που λένε ότι ήταν όσο καλό όσο ήλπιζε».

Της είπε:

«Μου επιβεβαίωσε πόσο πολύ μου αρέσει το γυναικείο σχήμα. Όταν έχεις δύο τονίζεται αυτό».

Η “Ν” έμοιαζε επίσης ευχαριστημένη.

Στην επιστροφή της στο σπίτι είπε ότι την εξέπληξε πόσο ερωτική βρήκε όλη την εμπειρία και ειδικά με την Ντρούκερμαν. Κάτι που κολάκευσε την συγγραφέα.

«Νιώθω σαν τον χριστιανό ιεραπόστολο που -μετά από την μεγάλη αποκάλυψη- συνειδητοποιεί ότι είναι περισσότερο Εβραίος. Δεν είμαι καθόλου κοντά στο πόσο gay πίστευα ότι είμαι. Πάντα ένιωθα ότι υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω. Τώρα -και όχι μόνο μέσα από τη διαδικασία της απόρριψης- με έχει ξεπεράσει το πόσο εμφατικά θέλω τον άντρα μου», εξηγεί.

Όλο αυτό την άφησε με εξαιρετική αμηχανία. Ανυπομονούσε απλά να πάει να κάνει μπάνιο.

«Δυστυχώς, είμαι περισσότερο συντηρητική απ’ όσα πίστευα. Στη θεωρία, δεν είχα πρόβλημα να μοιραστώ τον σύζυγό μου για ένα απόγευμα. Στην πράξη, με ταρακούνησε. Δεν βαρέθηκα, ενοχλήθηκα», καταλήγει.

Φυσικά, δεν ξέχασε τους καλούς της τρόπους. Έστειλε ένα ευγενικό ευχαριστήριο μήνυμα στη “Ν”.

Η απάντησή της είχε πρόταση να το επαναλάβουν.

«Δεν το σχεδιάζω. Πλησιάζουν τα δικά μου γενέθλια και σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα καλό ρολόι».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024