Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
David Ellefson: Οι Megadeth απέλυσαν τον μπασίστα τους εξαιτίας... ροζ σκανδάλου

David Ellefson: Οι Megadeth απέλυσαν τον μπασίστα τους εξαιτίας… ροζ σκανδάλου

Ο Ellefson ήταν συνιδρυτής της μπάντας μαζί με τον Dave Mustaine - «Είχαμε τεταμένη σχέση»

Οι Megadeth, μία από τις διασημότερες heavy metal μπάντες του πλανήτη, ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι η συνεργασία τoυς με τον συνιδρυτή και μπασίστα David Ellefson έφτασε στο τέλος της.

Aίτια της απομάκρυνσής του φαίνεται να είναι ο σάλος που δημιουργήθηκε λόγω ακατάλληλων μηνυμάτων και αποκαλυπτικών βιντεοκλήσεων που έκανε ο Ellefson με μια νεαρή φαν του συγκροτήματος.

Την ανακοίνωση έκανε ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, Dave Mustaine, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι εδώ και καιρό είχαν μία «τεταμένη σχέση».

«Σας πληροφορούμε ότι ο David Ellefson δεν είναι πλέον μέλος των Megadeth και οι δρόμοι μας χωρίζουν. Την απόφαση αυτή δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Μπορεί να μην γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για ό,τι έχει προκύψει, αλλά είχαμε ήδη μία τεταμένη σχέση. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έως τώρα είναι αρκετό για να καταστήσει τη συνεργασία μας αδύνατη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, το συγκρότημα ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να παίζει, εκφράζοντας ανυπομονησία για το καλοκαίρι που θα «μοιραστούμε καινούρια μουσική με τον κόσμο».

Τα ακατάλληλα μηνύματα του Ellefson

Η απομάκρυνση του Ellefson από το θρυλικό συγκρότημα έρχεται δύο εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτικά μηνύματα και βίντεο που φαίνεται να αντάλλαξε με μία νεαρή και διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του, έχει υποστηρίζει ότι πρόκειται για ενήλικη, καθώς οι φήμες κάνουν λόγο για ανήλικη αποδέκτρια των μηνυμάτων του μπασίστα:

«Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, κάποιες προσωπικές μου συνομιλίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από κάποιον με κακές προθέσεις που δεν είχε άδεια να τα έχει στην κατοχή του ή να τα μοιραστεί. Σίγουρα είναι κάτι ντροπιαστικό, αλλά θέλω να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και ειλικρινά γίνεται. Αν και δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αυτές ήταν προσωπικές συνομιλίες δύο ενηλίκων, οι οποίες παραποιήθηκαν με στόχο να προκαλέσουν τη ζημιά στη φήμη, την καριέρα και την οικογένειά μου».

Τι υποστηρίζει η γυναίκα του «ροζ» σκανδάλου

Ο Ellefson, επίσης, γνωστοποίησε ότι η γυναίκα που εμπλέκεται στο σκάνδαλο, έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα από πλευράς της, τονίζοντας πως δεν ήταν ανήλικη την εποχή που μιλούσαν.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι είχε καταγράψει μερικές προσωπικές τους στιγμές και τις μοιράστηκε με έναν φίλο της, κάτι για το οποίο ο μουσικός ήταν ενήμερος.
Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι εκείνη την περίοδο ήταν ενήλικη και η σχέση που είχαν ήταν συναινετική και δεν αφορούσε φυσική επαφή, αλλά μόνο διαδικτυακή.

Σημειώνεται ότι ο μπασίστας David Ellefson είναι παντρεμένος με την Julie Ellefson εδώ και 27 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 22 ετών.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024