Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Karol G: Έλαμψε στα Billboard Awards με δημιουργία Celia Kritharioti

Karol G: Έλαμψε στα Billboard Awards με δημιουργία Celia Kritharioti

Με μια αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti η λάτιν σούπερ σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο Λος Άντζελες ήταν στραμμένα τα βλέμματα της μουσικής βιομηχανίας χτες, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η τελετή των Billboard Awards 2021. Παρά την πανδημία του κοροναϊού οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους και πραγματοποίησαν ένα φανταχτερό σόου, το οποίο παρουσίασε ο Νick Jonas. Αρκετοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» αλλά αυτή που ξεχώρισε και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της ήταν η Karol G.

Το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στη διεθνή μουσική σκηνή εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί της τελετής φορώντας μια showstopping δημιουργία υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti. Η εμφάνιση που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, έκανε τις διεθνείς Vogue και τα Μέσα να μιλούν για την καταξιωμένη Ελληνίδα Fashion Designer Σίλια Κριθαριώτη. Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια από την Κολομβία με τα δισεκατομμύρια views στο Youtube και τις συνεργασίες με rap icons όπως η Nicki Minaj, κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο βραβείο «Latin Female Artist of the Year».

Το custom-made φόρεμα δημιουργήθηκε έπειτα από προσωπική επιθυμία της διεθνούς σούπερ σταρ να φορέσει Celia Kritharioti στη βραδιά των Billboard Awards.

Το φανταχτερό look με την ελαφριά διαφάνεια αγκάλιαζε το σώμα της ερμηνεύτριας, αναδεικνύοντας εξαιρετικά την juicy σιλουέτα της. Παράλληλα, το δίχτυ από κρύσταλλα τεσσάρων διαφορετικών τόνων, συνέθεσε μια light-blue απόχρωση, κάνοντας το απόλυτο match με το pop χρώμα των μαλλιών της. Δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας προτιμούν τον οίκο Celia Kritharioti, όπως οι Jennifer Lopez, Rita Ora, Pixie Lott, Nicole Scherzinger, Katy Perry αλλά και η Britney Spears.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείτε στο Instagram @CeliaKritharioti ή επισκεφτείτε το site www.celiakritharioti.com.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024