Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σ’ αυτά τα ζώδια δεν μπορείς να βασιστείς με τίποτα

Σ’ αυτά τα ζώδια δεν μπορείς να βασιστείς με τίποτα

Όπου δουν ευθύνες εκείνοι τρέχουν.

Θέλουν να περνάνε καλά και αυτό είναι δικαίωμά τους όμως όταν χρειαστεί να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη στρίβουν και αλλάζουν δρόμο. Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια στα οποία, σύμφωνα με το astrology.gr, δεν μπορείς να βασιστείς:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να παρτάρει, να διασκεδάζει και να είναι… «μελισσούλα» που γυρίζει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι. Δεν είναι άνθρωπος που θα αναλάβει ευθύνες. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του. Θέλει να είναι ελεύθερος. Μην ξεχνάμε ότι αλλάζει εύκολα γνώμη και δύσκολα φέρνει σε πέρας οτιδήποτε, καθώς η προσοχή του αποσπάται.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων αποτελεί ίσως την… έκπληξη στην σχετική μας λίστα. Ωστόσο, τον βάλαμε και έχουμε τους λόγους μας. Το ζώδιο αυτό είναι λίγο… τεμπέλικο. Θέλει τα εύσημα, τη χλιδή, τη φήμη, χωρίς όμως να αναλαμβάνει καμία μεγάλη ευθύνη και αποφεύγει να κάνει την οποιαδήποτε… «λάντζα», απλά και μόνο επειδή δεν είναι του… τύπου του. Δεν γεννήθηκε για να υπηρετεί, αλλά να υπηρετείται, οπότε όταν μοιράζονται ευθύνες, ο Λέων κάνει ότι δεν ακούει και σφυρίζει αδιάφορα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη δώσε ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες σπιτιού ή οικογένειας ή παιδιών. Ακόμα και στην δουλειά του προτιμά να κάνει τα λιγότερα για να είναι όσο πιο… χαλαρός γίνεται. Δεν έχει χειρότερο από το να νιώθει δεσμευμένος και καταπιεσμένος με καθήκοντα και υποχρεώσεις που πρέπει να δικεπεραιωθούν κι ας έχουν τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα. Πνίγεται και ασφυκτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τα τελευταία άτομα που θα βγαίνανε μπροστά για να αναλάβουν ευθύνες είναι ο Υδροχόος. Θα κάνει κάτι, μόνο αν του το… επιβάλλεις και δεν έχει άλλη επιλογή ή το απορρίψουν όλοι οι άλλοι. Δεν θα προθυμοποιηθεί, μην το περιμένεις. Μισεί το να «φορτώνεται» με περιττές ευθύνες, ενώ θα μπορούσε να κάνει πράγματα που εκείνος θεωρεί πιο σοβαρά ή ουσιαστικά ή να έχει ελεύθερο τον χρόνο του να τον σπαταλήσει όπως αυτού του αρέσει, ακόμα και να μένει ξάπλα στον καναπέ του, οραματιζόμενος το μέλλον.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024