Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σύννεφα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σύννεφα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον σύζυγό της να έχει νέο εξώγαμο παιδί.

Στο Μονακό ήταν στραμμένα τα φώτα το Σαββατοκύριακο, καθώς ύστερα από δύο χρόνια το Grand Prix επέστρεψε στο Πριγκιπάτο. Μεγάλη απούσα ωστόσο ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν παρών, σε αγώνες, εκδηλώσεις, απονομές αλλά η σύζυγός του δεν βρισκόταν στο πλάι του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού η πριγκίπισσα αντιμετώπιζε λοίμωξη ΩΡΛ η οποία δεν της επέτρεπε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Formula 1. Ωστόσο, την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο να έχει νέο εξώγαμο παιδί, το οποίο μάλιστα φέρεται να απέκτησε ενώ ήδη έβγαινε με την Σαρλίν. Οι δικηγόροι του σημειώνεται ότι απορρίπτουν τους ισχυρισμούς.

Στη Νότια Αφρική η πριγκίπισσα:

Πάντως, η Σαρλίν τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Νότια Αφρική, τον τόπο καταγωγής της, προκειμένου να ενισχύσει μια δράση για τον αγώνα κατά της λαθροθηρίας των ρινοκέρων. Από τότε δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό. Η πριγκίπισσα που γεννήθηκε στο Μπουλάγουο της Ζιμπάμπουε, δήλωσε για την εξαφάνιση των ρινόκερων: «Αυτή η κρίση έχει εξαφανίσει περίπου 10.000 αφρικανικούς ρινόκερους από την όμορφη Γη μας. Αν θέλουμε να σώσουμε αυτά τα πανέμορφα ζώα από την εξαφάνιση, πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλα. Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής έχουν μειωθεί δραστικά. Τα τελευταία δέκα χρόνια, οι λαθροθήρες έχουν σκοτώσει πάρα πολλούς. Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, το μέλλον του ρινόκερου στην Αφρική είναι αβέβαιο. Πρέπει να τους προστατεύσουμε και να φτιάξουμε το μέλλον τους ασφαλή. Είμαι παθιασμένη με το συγκριμένο ρόλο της διάσωσης του ρινόκερου και θα τον υπερασπιστώ με κάθε τρόπο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024