Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Φοξ: Παθιασμένα φιλιά και χουφτώματα στο κόκκινο χαλί με τον αγαπημένο της «Μασίν Γκαν Κέλι»

Μέγκαν Φοξ: Παθιασμένα φιλιά και χουφτώματα στο κόκκινο χαλί με τον αγαπημένο της «Μασίν Γκαν Κέλι»

Το ζευγάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα, τόσο με την εντυπωσιακή του εμφάνιση όσο και με τη σχεδόν... ακατάλληλη για ανηλίκους διαχυτικότηά του

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ίσως, όμως, θα έπρεπε να… βρουν ένα δωμάτιο, όπως λένε και οι αγγλόφωνοι φίλοι μας.

Και αυτό γιατί το πάθος τους δεν μπορούσε να κρυφτεί στα Billboard Music Awards, όπου υπήρξαν εξόχως διαχυτικοί. Για την ακρίβεια, αρκετά διαχυτικοί ώστε να προκαλούν κάποια αμηχανία.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι φορούσε ένα εντυπωσιακό και ξεκάθαρο ροκ σύνολο, ενώ η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα εξαιρετικά σέξι μαύρο φόρεμα. Και η εμφάνισή τους ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε, αφού ο μουσικός βραβεύτηκε ως «ο καλύτερος ροκ καλλιτέχνης» της χρονιάς.

Το καυτό ζευγάρι αποτελούσε ένα από τα highlights της βραδιάς, ενώ η εμφάνιση τους σε συνδυασμό με τον έρωτα τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα, καθώς και τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.

Οι δυο τους δεν έστρεψαν στιγμή αλλού το βλέμμα τους. Ακόμα και τη στιγμή που ο Μασίν σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του κοίταζε την αγαπημένη του.

Τα κινηματογραφικά φιλιά τους στο κόκκινο χαλί αποτέλεσαν το μεγάλο θέμα συζήτησης. Και οι δύο έδειχναν τον έρωτά τους με κάθε τρόπο, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η γλώσσα του καλλιτέχνη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει από την τελετή, ο Μασίν Γκαν Κέλι εμφανίστηκε με «μαύρη γλώσσα».

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε από μία απλή φιλία, όταν ακόμα η Μέγκαν Φοξ βρισκόταν στα χωρίσματα με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, μέσα σε μόλις έναν χρόνο από όταν η ηθοποιός πήρε διαζύγιο, έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό.

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν ο καλλιτέχνης, στα μάτια της Μέγκαν Φοξ βρήκε τη «δίδυμη αδελφή ψυχή του» και πλέον είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Μασίν γνώρισε επίσης τα παιδιά της πανέμορφης ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, τα οποία για εκείνη αποτελούν προτεραιότητά της, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Δείτε το σχετικό post:

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024