Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Από έλεγχο για χρήση ναρκωτικών περνά ο ιταλός νικητής μετά τις φήμες περί κοκαΐνης

Eurovision 2021: Από έλεγχο για χρήση ναρκωτικών περνά ο ιταλός νικητής μετά τις φήμες περί κοκαΐνης

Η ιταλική ροκ μπάντα Μaneskin κατάφερε χάρη στις ψήφους των τηλεθεατών κυρίως να επικρατήσει στον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο κάποιοι άρχισαν να διακινούν φήμες περί χρήσης ναρκωτικών από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Νταμιάνο Νταβίντ

Την υπόσχεσή του να περάσει από έλεγχο για χρήση ναρκωτικών έδωσε ο επικεφαλής του ιταλικού συγκροτήματος που θριάμβευσε στον τελικό της Eurovision μετά τον σάλο που έχει προκύψει και τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η ιταλική ροκ μπάντα Μaneskin κατάφερε χάρη στις ψήφους των τηλεθεατών κυρίως να επικρατήσει στον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο κάποιοι άρχισαν να διακινούν φήμες περί χρήσης ναρκωτικών από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Νταμιάνο Νταβίντ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του ιταλικού γκρουπ, ο Νταμιάνο δήλωσε: «Δεν κάνω ναρκωτικά, παρακαλώ μη λέτε τέτοια πράγματα» απαντώντας σε ερώτηση για την τηλεοπτική εικόνα που έγινε viral δείχνοντάς τον να σκύβει στο τραπεζάκι του green room. «Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», πρόσθεσε.

Οι Μaneskin δήλωσαν με ανάρτησή τους ότι αισθάνονται θιγμένοι από τον θόρυβο που έγινε, ότι δεν παίρνουν ναρκωτικά, είναι σαφώς εναντίον τους και είναι διατεθειμένοι να υποβληθούν σε τεστ γιατί δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε, σύμφωνα πλέον με τους διοργανωτές του ευρωπαϊκού φεστιβάλ τραγουδιού της EBU, ότι ο Νταμιάνο πρόκειται να υποβληθεί οικειοθελώς σε έλεγχο με την επιστροφή του συγκροτήματος στην Ιταλία.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024